H σχέση ΑΕΚ και Βράνιες είναι γνωστό πως είναι κάτι παραπάνω από απλή. Ο παίκτης έρχεται και φεύγει ανά 3μηνο. Είτε κανονικά, είτε σε μορφή σεναρίων. Ο Βράνιες αυτή την περίοδο δεν φαίνεται να υπολογίζεται από την ομάδα του. Την Άντερλεχτ.  Η περίπτωση του λοιπόν φαίνεται πως επανέρχεται στο “κιτρινόμαυρο” ρεπορτάζ. Ο Βλάνταν Μιλόγιεβιτς μάλιστα […]

H σχέση ΑΕΚ και Βράνιες είναι γνωστό πως είναι κάτι παραπάνω από απλή. Ο παίκτης έρχεται και φεύγει ανά 3μηνο. Είτε κανονικά, είτε σε μορφή σεναρίων.

Ο Βράνιες αυτή την περίοδο δεν φαίνεται να υπολογίζεται από την ομάδα του. Την Άντερλεχτ.  Η περίπτωση του λοιπόν φαίνεται πως επανέρχεται στο “κιτρινόμαυρο” ρεπορτάζ.

Ο Βλάνταν Μιλόγιεβιτς μάλιστα φημολογείται πως σκέφτεται πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο της επιστροφής του παίκτη.

Οι φίλοι της Ένωσης από την άλλη είναι διχασμένοι. Άλλοι τον λατρεύουν φανατικά. Άλλοι πάλι λατρεύουν να δηλώνουν πως δεν κάνει!

Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής είναι στο ναι μεν αλλά, αλλά μόλις σκάσει η πρόταση θα έρθει, και ο Μελισανίδης, εξακολουθεί να του έχει αδυναμία, και ας τον στεναχώρησε λίγο.

Ο ποδοσφαιριστής σε αυτήν την ηλικία δεν περιμένουμε ότι θα αλλάξει. Θα είναι ο καλός Βράνιες αγωνιστικά, αλλά με τον περίεργο χαρακτήρα του δε.  Πάνε πακέτο αυτά τα δύο.

Ποια είναι η δική σου γνώμη;

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΑΕΚ

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άντερλεχτ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ