Ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα, Αργύρης Γιαννίκης, φαίνεται πως έχει γίνει «μήλον της Έριδος» για δύο μεγάλους Αθηναϊκούς συλλόγους. Φέτος, ο ΠΑΣ Γιάννινα έχει κάνει μια αξιοθαύμαστη πορεία, σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Ειδικά στο Κύπελλο Ελλάδος, η ομάδα του Αργύρη Γιαννίκη κατάφερε και απέκλεισε τον Παναθηναϊκό. Τεράστια ευθύνη στις επιτυχίες του συλλόγου έχει ο 40χρονος […]

Ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα, Αργύρης Γιαννίκης, φαίνεται πως έχει γίνει «μήλον της Έριδος» για δύο μεγάλους Αθηναϊκούς συλλόγους.

Φέτος, ο ΠΑΣ Γιάννινα έχει κάνει μια αξιοθαύμαστη πορεία, σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Ειδικά στο Κύπελλο Ελλάδος, η ομάδα του Αργύρη Γιαννίκη κατάφερε και απέκλεισε τον Παναθηναϊκό.

Τεράστια ευθύνη στις επιτυχίες του συλλόγου έχει ο 40χρονος προπονητής. Έχει δημιουργήσει ένα ικανότατο σύνολο, το οποίο διαθέτει ξεκάθαρες αρχές. Επενδύει στο ποιοτικό ποδόσφαιρο, κι όχι στην καταστροφή του παιχνιδιού για την αντίπαλη ομάδα.

Όλα αυτά, τα έχει κάνει πράξη, έχοντας και το μικρότερο μπάτζετ στην κατηγορία.

Το ερχόμενο καλοκαίρι, ο Αργύρης Γιαννίκης μένει ελεύθερος από τον ΠΑΣ Γιάννινα. Βέβαια, οι «Γιαννιώτες» θα ήθελαν σαν «τρελοί» να παραμείνει στην ομάδα. Όμως, έχοντας «φτιάξει» και διαφημίσει το όνομά του φέτος, πόσο εύκολο θα είναι αυτό;

Δύο μεγάλες Αθηναϊκές ομάδες κοιτάζουν με ενδιαφέρον την περίπτωση Γιαννίκη. Αυτές είναι η ΑΕΚ και ο Παναθηναϊκός.

Όμως, ταιριάζει περισσότερο στους «πράσινους».

Η ΑΕΚ, αυτήν τη στιγμή, έχει τον Μανόλο Χιμένεθ στον πάγκο της, υπογράφοντας για 1,5 έτος. Άρα, λογική εξέλιξη είναι να στηριχθεί ο Ισπανός. Δεύτερον, σε περίπτωση που οι «κιτρινόμαυροι» άλλαζαν προπονητή το προσεχές καλοκαίρι, σίγουρα οι απαιτήσεις των φιλάθλων και του συλλόγου, ενδεχομένως να έφερναν έναν ξένο προπονητή και μεγαλύτερη προσωπικότητα από τον Χιμένεθ.

Όμως, στον ΠΑΟ ο Λάζλο Μπόλονι δεν έχει και… σίγουρη τη θέση του για την επόμενη σεζόν. Άλλωστε, και το «project» του Παναθηναϊκού ταιριάζει καλύτερα και στον ίδιο τον Γιαννίκη. Είναι κάπως κοινό, με εκείνο του ΠΑΣ.

Νεαροί ταλαντούχοι Έλληνες παίκτες, σε συνδυασμό με κάποιους έμπειρους ποιοτικούς, θα προσπαθήσουν να κάνουν το βήμα παραπάνω για να διεκδικήσουν την κορυφή.

Βέβαια, το όνειρο του Αργύρη Γιαννίκη είναι να κάνει το μεγάλο βήμα στην καριέρα του. Να προπονήσει μια ομάδα επιπέδου Bundesliga. Όμως, η προοπτική του Παναθηναϊκού δε θα τον άφηνε αδιάφορο.  

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΑΕΚ

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παναθηναϊκός

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΠΑΣ Γιάννινα

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ