Ο αρχηγός της ομάδας θα συνεχίσει εκεί που θέλει, όπως και ο Ιβάν Σαββίδης που με προσωπική του παρέμβαση, προχώρησαν σε ανανέωση και για την επόμενη χρονιά. Με εντολή του Ιβάν Σαββίδη έγινε πράξη αυτό που ήθελαν όλοι και έτσι ο αρχηγός του «δικεφάλου του Βορρά» θα παραμείνει εκεί που ανήκει, δηλαδή στην ομάδα της […]

Ο αρχηγός της ομάδας θα συνεχίσει εκεί που θέλει, όπως και ο Ιβάν Σαββίδης που με προσωπική του παρέμβαση, προχώρησαν σε ανανέωση και για την επόμενη χρονιά.

Με εντολή του Ιβάν Σαββίδη έγινε πράξη αυτό που ήθελαν όλοι και έτσι ο αρχηγός του «δικεφάλου του Βορρά» θα παραμείνει εκεί που ανήκει, δηλαδή στην ομάδα της καρδιάς του.

Συνομιλία Σαββίδη- Βιεϊρίνια για το συμβόλαιο! | ThesSports

Ο Αντρέ Βιεϊρίνια θα συνεχίσει μέχρι το καλοκαίρι του 2022 να φοράει την «ασπρόμαυρη» φανέλα, μετά την προφορική συμφωνία του με τον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ ΠΑΟΚΙβάν Σαββίδη.

Το βράδυ της Κυριακής (21/2) οι δύο άνδρες είχαν επικοινωνία, μέσω Skype, με τον πρόεδρος της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ να εκφράζει την επιθυμία του προς τον αρχηγό της ομάδας προκειμένου να συνεχίσουν την συνεργασία τους για έναν ακόμη χρόνο.

«Θέλω να είσαι στην ομάδα και του χρόνου», είπε ο Ιβάν Σαββίδης, λαμβάνοντας τη θετική απάντηση του Αντρέ Βιεϊρίνια, ο οποίος έχει επανειλημμένα εκφράσει την επιθυμία του να κλείσει την ποδοσφαιρική καριέρα του με τη φανέλα του ΠΑΟΚ.

Σε αντίθεση με ότι είχε συμβεί το περασμένο καλοκαίρι, αυτή τη φορά, η απευθείας επικοινωνία των δύο ανδρών έφερε πολύ πιο γρήγορα, δίχως αντιπαραθέσεις και «πήγαινε-έλα», τη συμφωνία για την επέκταση του μονοετές συμβολαίου που υπέγραψε τον Οκτώβριο ο 35χρονος «κάπτεν» του «Δικεφάλου».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΠΑΟΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ