Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε αναζήτηση ποιοτικών λύσεων ενόψει των αγωνιστικών του υποχρεώσεων. Οι επιλογές των “Πειραιωτών” είναι δεδομένο πως θα γίνουν από το πάνω ράφι. Άλλωστε και οι στόχοι είναι υψηλοί. Τα πάντα σε Ελλάδα και μια ξεχωριστή Ευρωπαϊκή πορεία. Η Νο 1 επιλογή για τις μεταγραφές Μιλάμε για τον μεγάλο Αργεντινό παιχταρά Κριστιάν Παβόν […]

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε αναζήτηση ποιοτικών λύσεων ενόψει των αγωνιστικών του υποχρεώσεων. Οι επιλογές των “Πειραιωτών” είναι δεδομένο πως θα γίνουν από το πάνω ράφι.

Άλλωστε και οι στόχοι είναι υψηλοί. Τα πάντα σε Ελλάδα και μια ξεχωριστή Ευρωπαϊκή πορεία.

Η Νο 1 επιλογή για τις μεταγραφές

Μιλάμε για τον μεγάλο Αργεντινό παιχταρά Κριστιάν Παβόν της Μπόκα Τζούνιορς, και με συμμετοχή στο τελευταίο Παγκόσμιο Κύπελλο.

 Μια πολύ δύσκολη περίπτωση, αλλά μέρα με την μέρα οι δύο πλευρές έρχονται και πιο κοντά. Σας είχαμε ενημερώσει πολύ πρόσφατα ότι κάθε μέρα πλησιάζει και πιο κοντά στο λιμάνι.

Πιο συγκεκριμένα ο Παβόν έχει συμβόλαιο με την Μπόκα μέχρι το καλοκαίρι του 2022, αλλά χθες απάντησε αρνητικά στην πρόταση ανανέωσης που του έκανε ο Ρικέλμε.

Ξεκαθάρισε στους ανθρώπους της ομάδας ότι θέλει να φύγει από αυτό το καλοκαίρι σε ομάδα εκτός Αργεντινής.

Ο παίκτης είναι από την πρώτη στιγμή το “hot” όνομα για τους πρωταθλητές. Όμως το κασέ του, καθώς και το ποσό που αξιώνει η Μπόκα είναι αρκετά ψηλό.

Πιο συγκεκριμένα, σε πρόσφατες προτάσεις που έγιναν στην ομάδα της Αργεντινής από Πορτογαλικούς συλλόγους το ποσό προκαλούσε…ζάλη.

Συγκεκριμένα, οι άνθρωποι της Μπόκα (δηλαδή ο Ρικέλμε) ζητούν κοντά στα 7,5 εκατομμύρια + τις όποιες απολαβές από μεταπώληση του παίκτη και έξτρα δικλείδων στο συμβόλαιο του. Παράλληλα ο Παβόν έχει κασέ κοντά στα 1.2 εκατομμύρια.

Έγινε δυνατή πρόταση

Αξίζει να σημειωθεί πως το περιβάλλον των “Ερυθρολεύκων” δεν πτοείται από τα ποσά που ακούγονται. Μάλιστα υπάρχει αισιοδοξία πως θα βρεθεί σημείο επαφής.

Άλλωστε ο Ολυμπιακός έχει μεταγραφικές συνεργασίες με την Μποκα με τελευταία περίπτωση τον Σολδάνο. Ίσως να αποδειχτεί και κλειδί για την υπόθεση Ποβόν ο Σολδάνο μπαίνοντας στο παζάρι της μεταγραφής.

Παίζει η συνιδιοκτησία στις εναλλακτικές λύσεις. Απλώς δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι τα οικονομικά του Ολυμπιακού επί εποχής Μαρινάκη έχουν αλλάξει επίπεδο με αρκετά έσοδα, και το ποσό δεν τρομάζει. Το έχει ξανακάνει ο Μαρινάκης.

Τα επόμενα 24ωρα αναμένονται εξελίξεις.

Μιας και ο Ολυμπιακός έχει καταθέσει πλέον και επίσημη πρόταση για τον παίκτη.

Τα πάντα είναι ανοιχτά και … αρέσει στον πρόεδρο πολύ!

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ