Ο Δημήτρης Μελισσανίδης μίλησε προς τους παίκτες με αρκετά σκληρή γλώσσα, μετά την ήττα σοκ από τον Ολυμπιακό με 5-1 στο ΟΑΚΑ! Η ΑΕΚ, στο ντέρμπι της δεύτερης αγωνιστικής των Play Off της Super League Interwetten, ηττήθηκε από τον Ολυμπιακό. Όμως, το σκορ ήταν αρκετά βαρύ, καθώς το 5-1 πλήγωσε αρκετά το «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο. Μάλιστα, […]

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης μίλησε προς τους παίκτες με αρκετά σκληρή γλώσσα, μετά την ήττα σοκ από τον Ολυμπιακό με 5-1 στο ΟΑΚΑ!

Η ΑΕΚ, στο ντέρμπι της δεύτερης αγωνιστικής των Play Off της Super League Interwetten, ηττήθηκε από τον Ολυμπιακό. Όμως, το σκορ ήταν αρκετά βαρύ, καθώς το 5-1 πλήγωσε αρκετά το «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο.

Μάλιστα, με το σκορ στο ημίχρονο 0-4, ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ ΑΕΚ, Δημήτρης Μελισσανίδης αποχώρησε από το γήπεδο. Μην μπορώντας να βλέπει την κάκιστη εμφάνιση των παικτών της ΑΕΚ.

Όμως, υπήρχε και συνέχεια καθώς ο Δημήτρης Μελισσανίδης επισκέφθηκε το ξενοδοχείο της ομάδας και μίλησε σε σκληρή γλώσσα σε όλους. Έκανε λόγο για ντροπή και ξεφτίλα!

Με τον ίδιο να λέει πως θα τα αλλάξει όλα το προσεχές καλοκαίρι, και πως τίποτα δε θα μείνει ίδιο, ώστε η ΑΕΚ να γίνει πρώτη! Τους είπε επίσης πως θα κουβαλάνε μια ζωή αυτή τη ρετσινιά, ενώ δεν παρέλειψε να σχολιάσει και την είσοδο των οπαδών στο γήπεδο!

Δείτε χαρακτηριστικά:

«Σαράντα χρόνια είχε το κλαμπ να υποστεί τέτοια ντροπή. Αυτήν τη ρετσινιά θα την κουβαλάτε μια ζωή. Και να ξέρετε πως την όποια αξία έχετε σαν παίκτες, την παίρνετε επειδή φοράτε αυτό το σήμα. Είναι τεράστια ντροπή αυτό που έγινε. Είστε ξεφτίλες!».

Συνεχίζοντας ως εξής: «Θέλω επίσης να σας πω πως αυτό που έγινε με τους οπαδούς που μπήκαν μέσα στο γήπεδο είναι απαράδεκτο και ανεπίτρεπτο να συμβαίνει στην ΑΕΚ. Με αυτό είμαι έξαλλος!

Ο πρώτος που φταίει για όλο αυτό, είμαι εγώ. Γνωρίζω πολύ καλά όλα τα λάθη που έχουν γίνει και θα τα διορθώσω άμεσα.

Θα τα αλλάξω όλα για να ξαναγίνει η ΑΕΚ πρώτη. Κι αν χρειαστεί θα σας αλλάξω και όλους! Δε θα μείνει τίποτα ίδιο, καταλάβετέ το. Το καλοκαίρι θα αλλάξουν όλα!».

Βέβαια, έδωσε και ένα κίνητρο προς τους παίκτες: «Απομένουν δέκα ματς. Οι μόνοι που μπορείτε να αλλάξετε την κατάσταση είστε εσείς. Στο χέρι σας είναι! Περιμένω να δω! Μόνο όποιος αξίζει πραγματικά κι έχει ψυχή, θα μείνει στην ΑΕΚ!».

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ, αναφέρθηκε και στον προπονητή, Μανόλο Χιμένεθ: «Προπονητής σας είναι ο Μανόλο και θα συνεχίσει, αν και διαφωνώ και τα λέω εδώ μπροστά του με δημόσιες τοποθετήσεις που έχει κάνει για τους παίκτες. Ό,τι έχουμε να πούμε, να το λέμε εδώ μέσα».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΑΕΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ