Κρατάει την νίκη στο κλάσικο, αλλά….Η ίδια συνήθεια με ανάποδο πρόσωπο. Ο Ολυμπιακός δεν βγήκε στο δεύτερο ημίχρονο και την νίκη την χρωστάει στον ΣΑ, που έπαιζε μόνος του. Ο Ολυμπιακός έκανε ότι μπορούσε για να μην κερδίσει στο δεύτερο ημίχρονο, των χειρότερο Παναθηναϊκό της δεκαετίας! . Σε αντίθεση με τα προηγούμενα 11 ματς της […]

Κρατάει την νίκη στο κλάσικο, αλλά….Η ίδια συνήθεια με ανάποδο πρόσωπο. Ο Ολυμπιακός δεν βγήκε στο δεύτερο ημίχρονο και την νίκη την χρωστάει στον ΣΑ, που έπαιζε μόνος του. Ο Ολυμπιακός έκανε ότι μπορούσε για να μην κερδίσει στο δεύτερο ημίχρονο, των χειρότερο Παναθηναϊκό της δεκαετίας!
.
Σε αντίθεση με τα προηγούμενα 11 ματς της σεζόν, αυτή τη φορά ο Ολυμπιακός έκανε πολύ καλό πρώτο ημίχρονο, πέτυχε το πρώτο του γκολ για φέτος στο διάστημα αυτό του αγώνα και μετά… έσβησε.
.
Χαρακτηριστικό της εικόνας του αγώνα είναι ότι ο Παναθηναϊκός πέρασε για πρώτη φορά τη σέντρα με οργανωμένο ποδόσφαιρο στο 25′.

Ο Γιαν Εμβιλά έβγαλε την ωραία μπαλιά για τον Ραφίνια, ο οποίος καλυπτόταν και την κατέβασε με εξαιρετικό κοντρόλ. Ο Βραζιλιάνος γύρισε από αριστερά – ο Χατζηγιοβάνης δεν μπόρεσε να τον κλείσει – αλλά ο Σωκράτης Διούδης έβγαλε το πλασέ του Γιώργου Μασούρα. Ο Κώστας Φορτούνης, με καταπληκτικό σουτ εντός περιοχής δεν άφησε περιθώριο αντίδρασης στον γκολκίπερ του Παναθηναϊκού κι άνοιξε το σκορ

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Ο Φορτούνης το 1-0 για τους «ερυθρόλευκους» (vid) - Ειδήσεις - νέα - Το Βήμα Online
.
Οι «πράσινοι» αντίθετα ήταν εξαιρετικοί στο δεύτερο ημίχρονο, πίεσαν τους Πειραιώτες, δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες για γκολ όμως αυτοί με τη σειρά τους πλήρωσαν το δικό τους κάκιστο πρώτο 45λεπτο και παραμένουν στα χαμηλά της βαθμολογίας, φεύγοντας από το Φάληρο με γλυκόπικρη γεύση.
.
Είχαν μάλιστα και δυο πολύ σημαντικές στιγμές για την ισοφάριση, όμως στην πρώτη αστόχησαν και στη δεύτερη ο Σα «έβγαλε» τα λεφτά του. Για πολλή ώρα ο Ολυμπιακός έπαιζε με τη φωτιά δίνοντας πολύ χώρο στους «πράσινους», όμως με τον ένα ή τον άλλο τρόπο αυτό το ισχνό προβάδισμα του 1-0 παρέμενε. Στο 77′ ο Μακέντα έχασε μοναδική ευκαιρία για το 1-1, στις καθυστερήσεις ο Σα έσωσε και πάλι την κεφαλιά του Καρλίτος και έτσι οι «ερυθρόλευκοι» πήραν το «τρίποντο» με τα… χίλια ζόρια σε ένα ντέρμπι, ενώ έδειξε ότι είχε μάλλον στο μυαλό του το παιχνίδι που ακολουθεί με τη Σίτι για το Champions League.
.

https://www.youtube.com/watch?v=C6E485aZcTM

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παναθηναϊκός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ