Την υπόθεση του Ματέους Βιτάλ που μόνο εύκολη δεν ήταν, την ανέλαβε ο ίδιος ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Ο Γιάννης Αλαφούζος «έτρεξε» το θέμα τις τελευταίες μέρες. Και εν τέλει όπως όλα δείχνουν θα ολοκληρωθεί με αίσιο τρόπο το σημαντικό deal. Η υπόθεση του Ματέους Βιτάλ, δε σχετίζεται σε καμία περίπτωση με τον Λούντκβιστ. […]

Την υπόθεση του Ματέους Βιτάλ που μόνο εύκολη δεν ήταν, την ανέλαβε ο ίδιος ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Ο Γιάννης Αλαφούζος «έτρεξε» το θέμα τις τελευταίες μέρες. Και εν τέλει όπως όλα δείχνουν θα ολοκληρωθεί με αίσιο τρόπο το σημαντικό deal.

Η υπόθεση του Ματέους Βιτάλ, δε σχετίζεται σε καμία περίπτωση με τον Λούντκβιστ. Ο Σουηδός αγωνίζεται ως κεντρικός χαφ κι ως τέτοιος υπολογίζεται απ’ τον Γιοβάνοβιτς. Παράλληλα «τρέχει» και το θέμα που αποκάλυψαν στην Αργεντινή με τον Σεμπαστιάν Παλάσιος.

Κι έπεται συνέχεια…

Έπεται όμως συνέχεια και στα…εσωτερικά του Παναθηναϊκού. Καθώς ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν είναι σίγουρο πως μένει ικανοποιημένος από αυτή την απόφαση για τον Βιτάλ. Ο ίδιος ο τεχνικός του Παναθηναικού δεν ήταν σύμφωνος για τον παίκτη. Και μάλιστα τον είχε απορρίψει πριν από λίγες ώρες.

Άραγε πως να είναι αυτή την στιγμή οι σχέσεις των δύο πλευρών;

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παναθηναϊκός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ