Βέλγικα δημοσιεύματα αποκάλυψαν το ενδιαφέρον της ΑΕΚ! για τον Μιλάντ Μοχαμαντί. Mάλιστα έδωσε λεπτομέρειες για την υπόθεση. Πράγματι το ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Ιρανό μπακ είναι υπαρκτό. H AEK δίνει… μάχη για να τον κάνει δικό της. Πρόκειται για μια δύσκολη περίπτωση. Kαθώς για τον παίκτη έχει καταθέσει πρόταση τόσο η Φερεντσβάρος όσο και […]

Βέλγικα δημοσιεύματα αποκάλυψαν το ενδιαφέρον της ΑΕΚ! για τον Μιλάντ Μοχαμαντί. Mάλιστα έδωσε λεπτομέρειες για την υπόθεση. Πράγματι το ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Ιρανό μπακ είναι υπαρκτό.

H AEK δίνει… μάχη για να τον κάνει δικό της.

Πρόκειται για μια δύσκολη περίπτωση. Kαθώς για τον παίκτη έχει καταθέσει πρόταση τόσο η Φερεντσβάρος όσο και άλλα δύο κλαμπ που δεν έχουν φτάσει όμως την προσφορά της ΑΕΚ και των Ούγγρων.

Η  Γάνδη είναι θετική να δώσει τον Μοχαμαντί. Ο παίκτης έχει βαρύ συμβόλαιο (έως το καλοκαίρι του 2022) και στο βελγικό κλαμπ βρίσκεται σε φάση οικονομικής ανακατάταξης.

Η ΑΕΚ λοιπόν προσπαθεί να τα βρει με τους Βέλγους και παράλληλα να πείσει τον παίκτη πως το projectτης είναι η καλύτερη επιλογή για την καριέρα του.

Μέσα στο επόμενη διάστημα η υπόθεση θα κριθεί και σε περίπτωση που ο Μοχαμαντί δεν κλείσει τότε η Ένωση θα προχωρήσει σε άλλη λύση την οποία δουλεύει παράλληλα.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΑΕΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ