Στον Παναθηναϊκό κινούνται σε ρυθμούς δουλειάς και βελτίωσης. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει περάσει τους περισσότερους παίκτες από κόσκινο. Επιλέγοντας έτσι μόνο όσους  μπορούν και …”κάνουν” για τον Παναθηναϊκό της νέας σεζόν! Αυτό που έχει αποφύγει η ομάδα των Αθηνών είναι τα περιττά έξοδα. Η διαλογή των παικτών έγινε σε πρώτο στάδιο από το ήδη υπάρχον […]

Στον Παναθηναϊκό κινούνται σε ρυθμούς δουλειάς και βελτίωσης. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει περάσει τους περισσότερους παίκτες από κόσκινο. Επιλέγοντας έτσι μόνο όσους  μπορούν και …”κάνουν” για τον Παναθηναϊκό της νέας σεζόν!

Αυτό που έχει αποφύγει η ομάδα των Αθηνών είναι τα περιττά έξοδα. Η διαλογή των παικτών έγινε σε πρώτο στάδιο από το ήδη υπάρχον ρόστερ.

Τα κομμάτια που λείπουν από το παζλ

Έψαξε, ρώτησε, είδε! ο Σέρβος τεχνικός αποφάσισε πως οι δύο πρώτες και σημαντικότερες προσθήκες θα πρέπει να είναι στόπερ και αμυντικό χαφ. Οι δύο αυτές θέσεις έχουν μπει ως “φίλτρο” αναζήτησης σε όλη την Ευρώπη. Οι “Πράσινοι” ψάχνουν τα στοιχεία που ζητάει ο προπονητής της ομάδας και τους …ταιριαστούς υποψηφίους.

Σε περίπτωση που βρεθεί κάτι αξιόλογο το οποίο χαρακτηρίζεται ως “αλμυρό”  ως προς το κασέ του, τότε ο Γιοβάνοβιτς έχει εισηγηθεί για μπάτζετ μεταγραφών στην διοίκηση.

Ο προπονητής των Πρασίνων ψάχνει εμπειρία και γρήγορη πρώτη πάσα στο στόπερ του. Ενώ από τον κεντρικό αμυντικό χαφ τα πνευμόνια και την οργάνωση της μεσαίας γραμμής που έλειπε φέτος από τον Παναθηναϊκό.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παναθηναϊκός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ