Οι προπονητές των ομάδων που συμμετέχουν στα play out της Super League Interwetten για φέτος, παίζουν το… μέλλον τους σε αυτά τα ματς! Μπορεί ο πρωταθλητής, σε μεγάλο βαθμό να έχει ξεχωρίσει στο φετινό πρωτάθλημα της Super League Interwetten, αλλά πιο κάτω υπάρχει αρκετό ζουμί ακόμα! Απ’ τη μία πλευρά οι ομάδες των play off […]

Οι προπονητές των ομάδων που συμμετέχουν στα play out της Super League Interwetten για φέτος, παίζουν το… μέλλον τους σε αυτά τα ματς!

Μπορεί ο πρωταθλητής, σε μεγάλο βαθμό να έχει ξεχωρίσει στο φετινό πρωτάθλημα της Super League Interwetten, αλλά πιο κάτω υπάρχει αρκετό ζουμί ακόμα!

Απ’ τη μία πλευρά οι ομάδες των play off παίζουν τα «ρέστα» τους για μια καλή κατάταξη που θα δώσει «ευρωπαϊκό» εισιτήριο.

Ενώ, υπάρχουν και οκτώ ομάδες, οι οποίες παλεύουν στα play out. Κι εκεί, υπάρχει μπόλικο ψωμί!

Συγκεκριμένα, στα play out της φετινής Super League συμμετέχουν οι Βόλος, ΠΑΣ Γιάννινα, Απόλλων Σμύρνης, Ατρόμητος, Λαμία, Παναιτωλικός, ΟΦΗ και ΑΕΛ. Εκεί «κοντράρονται» σε ένα μίνι πρωτάθλημα, με φόντο… την παραμονή!

Φυσικά, οι προπονητές των ομάδων αυτών, θα παίξουν τον δικό τους ρόλο. Καθώς επίσης και θα κριθεί σε τεράστιο βαθμό, το μέλλον τους στις ομάδες που βρίσκονται. Οι προπονητές, οι οποίοι θα «σώσουν» τις ομάδες τους, παρουσιάζοντας επίσης και καλή εικόνα, ενδεχομένως να έχουν σίγουρη θέση για την επόμενη σεζόν.

Βόλος: Σε μεγάλο βαθμό είναι «σίγουρος» ο Μιγκέλ Άνχελ Λόπεθ

Ο προπονητής του Βόλου, Μιγκέλ Άνχελ Λόπεθ, αντικατέστησε στον πάγκο τον Σάκη Τσιώλη. Η ομάδα του Βόλου σίγουρα είναι… κομπάρσος σε αυτό το μίνι πρωτάθλημα, καθώς δεν κινδυνεύει.

Μάλιστα, επί των ημερών του, η ομάδα έπαιξε όμορφο ποδόσφαιρο, κοιτάζοντας στα μάτια τους «μεγάλους» της χώρας και παίρνοντας βαθμούς εναντίον τους. Με αποτέλεσμα να βρίσκεται στα play out, λόγω του ότι ο Αστέρας του πήρε τη θέση στα play off.

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, δεν κινδυνεύει ιδιαίτερα ο 38χρονος προπονητής. Θα αποχωρήσει μονάχα αν του γίνει κάποια πρόταση που δε θα μπορεί να αρνηθεί. Για παράδειγμα από ομάδα με υψηλότερους στόχους απ’ τον Βόλο. Αλλιώς, η διοίκηση του Βόλου δε σκοπεύει να τον διώξει.

ΠΑΣ Γιάννινα: Έπαιξε μπαλάρα και… στο χέρι του Γιαννίκη η παραμονή του!

Ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα, Αργύρης Γιαννίκης, σίγουρα έχει κερδίσει με την αξία του μια υποψηφιότητα, για τον τίτλο του κορυφαίου προπονητή της σεζόν 2020-21.

Στη δεύτερη σεζόν του στην Ελλάδα, οδήγησε τον ΠΑΣ στη μεγάλη κατηγορία, και έπαιξε όμορφο ποδόσφαιρο φέτος! Επιπλέον, στα συν του προπονητή είναι η επιτυχία της ομάδας του, αποκλείοντας τον Παναθηναϊκό, πηγαίνοντας στους «4» του Κυπέλλου Ελλάδος.

Είχε μικρό μπάτζετ και παίκτες δίχως παραστάσεις υψηλού επιπέδου. Ο Γιαννίκης έφτιαξε ένα σύνολο, το οποίο απέδιδε αρκετά στο χορτάρι. Η πλευρά της ομάδας, ιδανικά θα ήθελε να του επεκτείνει τη συνεργασία… χθες! Όμως, ο 38χρονος προπονητής, περιμένει κι εκείνος τυχόν προτάσεις από μεγαλύτερο σύλλογο. Άλλωστε, του αξίζει…

Απόλλων Σμύρνης: Μάκης Χάβος και την επόμενη σεζόν!

Ο Απόλλων Σμύρνης γνωρίζει πως ο Μάκης Χάβος θα είναι προπονητής της ομάδας και την επόμενη σεζόν. Άλλωστε, ο ίδιος έχει ανακοινωθεί για 1,5 χρόνο. Σε περίπτωση που ο Απόλλων κάνει καταστροφικά play out και πέσει κατηγορία, τότε θα μπορούσε μόνο να αποτελέσει παρελθόν.

Ατρόμητος: 50-50 η παραμονή Παντελίδη!

Ο Νταμίρ Κάναντι έδωσε τη θέση του στον Σάββα Παντελίδη, στον πάγκο του Ατρομήτου. Ο Έλληνας τεχνικός παρέλαβε την ομάδα αρκετά χαμηλά στη βαθμολογία, ενώ σε μεγάλο βαθμό είχε χαθεί κι η εξάδα.

Επί ημερών Παντελίδη, η ομάδα δεν παρουσίασε τρομερές αλλαγές στην εικόνα της, παραμένοντας δίχως νίκη μετά από έξι ματς.

Το ερχόμενο καλοκαίρι ολοκληρώνεται το συμβόλαιό του. Φτάνει όμως η παραμονή του Ατρομήτου για να τον κρατήσουν στο Περιστέρι;

Λαμία: Θέλει τον Γρηγορίου και του χρόνου, ο ίδιος κρίνει το μέλλον του!

Μετά το καταστροφικό ξεκίνημα, η ομάδα της Λαμίας βρήκε λύση στο πρόβλημα. Ο Μιχάλης Γρηγορίου έπαιξε τεράστιο ρόλο σε αυτήν την αλλαγή. Μέσω συνεχόμενων αποτελεσμάτων, η Λαμία δε βρίσκεται σε τόσο δυσχερή θέση για υποβιβασμό.

Σίγουρα, θα παίξει τεράστιο ρόλο η τελική κατάταξη της ομάδας. Όμως, ο μεγαλομέτοχος της ομάδας θα κρίνει το μέλλον του προπονητή. Όπως επίσης κι ο ίδιος ο Γρηγορίου, για το αν θέλει να μείνει στους Φθιώτες, ή όχι.

Παναιτωλικός: Με «υποβιβασμό» λέει… αντίο ο Δέλλας!

Τον περασμένο Νοέμβρη ανέλαβε ξανά για δεύτερη φορά, τον πάγκο του Παναιτωλικού, ο Τραϊανός Δέλλας.

Η βαριά ήττα σοκ της ομάδας του Αγρινίου στην πρεμιέρα των play out, έχει κάνει ακόμη πιο δύσκολη την αποστολή του. Η οποία φυσικά είναι η παραμονή στην κατηγορία.

Αν η ομάδα του Παναιτωλικού μείνει τελικά στη Super League, ο Δέλλας θα έχει περισσότερες ελπίδες για παραμονή. Αν ο Παναιτωλικός… πέσει, αποχαιρετά κι ο Δέλλας.

ΟΦΗ: Επέστρεψε ο Νιόπλιας, αλλά με ημερομηνία λήξης!

Ο ίδιος είχε αναλάβει ως συντονιστής ποδοσφαίρου στον ΟΦΗ, όμως άλλαξε «ρόλο» κι έγινε προπονητής της ομάδας. Επέστρεψε στους πάγκος μετά από τέσσερα ολόκληρα χρόνια.

Ο Σίμος αποτέλεσε παρελθόν, με τον Νιόπλια να αναλαμβάνει την Κρητική ομάδα. Όμως, ανεξαρτήτως κατάληξης της ομάδας, ο ίδιος θα αποτελέσει παρελθόν. Αυτό, θα είναι απόφαση και του ίδιου, αλλά και της ομάδας.

ΑΕΛ: Έτσι και καταφέρει την παραμονή θα στήσουν… άγαλμα στον Φέστα!

Ο Τζιανλούκα Φέστα, προπονητής της ΑΕΛ, πήρε την ομάδα σε κάκιστη βαθμολογική θέση τον Γενάρη. Σίγουρα, δεν μπορεί να κάνει πολλά, όμως στόχος του και της ομάδας είναι η παραμονή. Όσο δύσκολη κι αν φαντάζει. Βέβαια, έτσι και καταφέρει να σώσει την ΑΕΛ, θα του αξίζει ένα γενναίο συμβόλαιο παραμονής και συνέχισης της συνεργασίας τους.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ