Στην 5η στροφή των play off για την Super League Interwetten, είχαμε κάποια στατιστικά που ξεχώρισαν. Με τον Ολυμπιακό να «μπλέκεται» σε αρκετά εξ αυτών. Την πέμπτη αγωνιστική των Play Offs σημειώθηκαν κάποια στατιστικά που παρουσιάζουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Τα περισσότερα αφορούν κυρίως τον Ολυμπιακό, ο οποίος κοντραρίστηκε με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης, του Μίλαν Ράσταβατς. […]

Στην 5η στροφή των play off για την Super League Interwetten, είχαμε κάποια στατιστικά που ξεχώρισαν. Με τον Ολυμπιακό να «μπλέκεται» σε αρκετά εξ αυτών.

Την πέμπτη αγωνιστική των Play Offs σημειώθηκαν κάποια στατιστικά που παρουσιάζουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Τα περισσότερα αφορούν κυρίως τον Ολυμπιακό, ο οποίος κοντραρίστηκε με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης, του Μίλαν Ράσταβατς.

Συγκεκριμένα, ο κίπερ των Πειραιωτών, Έγκμουντουρ Κρίστινσον πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στη σεζόν. Ο ίδιος δεν είχε παίξει στην κανονική περίοδο. Όπως επίσης, κι ο Μιχάλης Κοσίδης της ΑΕΚ. Με τον 19χρονο επιθετικό να μην είχε παίξει ούτε λεπτό στην κανονική διάρκεια, όμως μετράει πλέον 4 συμμετοχές, έστω κι ολιγόλεπτες.

Στα playoffs έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε αρκετά τέρματα, όμως στην 5η αγωνιστική είδαμε τέσσερα. Καμία αγωνιστική απ’ τις προηγούμενες δεν είχε πέσει κάτω από τα εννιά. Επιπλέον, είδαμε και την τρίτη ισοπαλία, σε 15 παιχνίδια.

Super League: Κάποιοι αριθμοί που… παρουσιάζουν αρκετό ενδιαφέρον!

Μετά από 4756 ημέρες, ή 13 χρόνια και 8 ημέρες, ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος βρήκε δίχτυα στο Ελληνικό πρωτάθλημα. Φυσικά, έλειπε και τόσα χρόνια στο εξωτερικό! Συγκεκριμένα, στις 13 Απριλίου 2008 άνοιγε το σκορ στο ΠΑΟΚ-ΑΕΚ (0-4). Εκείνο, και αυτό που σημείωσε επί των Αρκάδων, είναι τα μοναδικά του στην κατηγορία.

Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος συμπλήρωσε αισίως 200 ματς με τη φανέλα του Ολυμπιακού, το απόγευμα της Τετάρτης. Φυσικά, σε όλες τις διοργανώσεις, ο πολύπειρος αμυντικός έφτασε αυτό το νούμερο. Ντεμπούτο έκανε στις 13 Αυγούστου του 2008, στην αναμέτρηση Ανόρθωση-Ολυμπιακός (3-0) για τα προκριματικά του Champions League.

Συγκεκριμένα, ο Παπαδόπουλος έχει 144 ματς στη Super League, 25 στο Κύπελλο Ελλάδος, καθώς και 31 στα Ευρωπαϊκά Κύπελλα.

Ο Δημήτρης Μάνος έφτασε τις 100 συμμετοχές, με τον 27χρονο Τρικαλινό να έχει 13 γκολ και 5 ασίστ! Ντεμπούτο έκανε στις 6 Ιανουαρίου 2013, στην αναμέτρηση Ολυμπιακός-Βέροια (3-0).

Έχει αντιμετωπίσει 20 διαφορετικές ομάδες, ενώ τις περισσότερες φορές έχει βρει απέναντί του τον ΠΑΟΚ (10).

Ο Πορτογάλος τεχνικός του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς έχει 77 νίκες στο πρωτάθλημα. Με αυτή τη νίκη έπιασε τον Τάκη Λεμονή στη δεύτερη θέση. Ενώ πλέον, κυνηγά τον Ντούσαν Μπάγεβιτς, ο οποίος έχει τις περισσότερες, με 138 νίκες!

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΑΕΚ

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άρης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ