Ειπώθηκαν ατάκες που προκαλούν αρκετό… ενδιαφέρον, καθώς οι ισχυροί άνδρες Παναθηναϊκού και Βόλου είχαν ένταση μεταξύ τους. Αρκετές αλλαγές στα συμφέροντα των ιδιοκτητών των ελληνικών ΠΑΕ έφεραν τα τηλεοπτικά δικαιώματα και το ενδιαφέρον της Cosmote TV για τη Super League. Το συνδρομητικό κανάλι ενημέρωσε τον πρόεδρο της Super League, Λεωνίδα Μπουτσικάρη, πως θέλει την κεντρική […]

Ειπώθηκαν ατάκες που προκαλούν αρκετό… ενδιαφέρον, καθώς οι ισχυροί άνδρες Παναθηναϊκού και Βόλου είχαν ένταση μεταξύ τους.

Αρκετές αλλαγές στα συμφέροντα των ιδιοκτητών των ελληνικών ΠΑΕ έφεραν τα τηλεοπτικά δικαιώματα και το ενδιαφέρον της Cosmote TV για τη Super League.

Το συνδρομητικό κανάλι ενημέρωσε τον πρόεδρο της Super League, Λεωνίδα Μπουτσικάρη, πως θέλει την κεντρική διαχείριση του πρωταθλήματος.

Όμως, αυτή ήταν η φωτιά που προκάλεσε τη «βόμβα» και την ένταση μεταξύ των εκπροσώπων των ΠΑΕ.

Συγκεκριμένα, πραγματοποιήθηκε τηλεδιάσκεψη πριν από μερικές ημέρες, για το εν λόγω θέμα. Οι Γιάννης Αλαφούζος και Αχιλλέας Μπέος πρωταγωνίστησαν, καθώς είχαν αρκετή ένταση οι δύο άνδρες.

Ο ισχυρός άνδρας του Βόλου, Αχιλλέας Μπέος υποστήριξε πως η ομάδα του δε θα αντέξει να «παρακαλάει» για τηλεοπτικό συμβόλαιο τελευταία ημέρα πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Απείλησε μάλιστα πως… πρωτάθλημα του χρόνου δε θα γίνει, λέγοντας πως θα πάνε στα δικαστήρια. Είπε επίσης πως «αν μπορούν οι μεγάλοι, να το κάνουν μόνοι τους το πρωτάθλημα».

Από τη μεριά του, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννης Αλαφούζος, απάντησε πως δεν συνεργάζεται με ανθρώπους που απειλούν και εκβιάζουν. Μάλιστα, είπε το παρακάτω: «Κύριε Μπέο, πήρατε 1.6 εκατ. από το στοίχημα με την ΚΥΑ, αλλά για αυτό δεν είπατε κάτι…».

Φυσικά, εκτός της κόντρας των δύο ανδρών, αναμένεται και η «κόντρα» NOVA-COSMOTE TV για την κεντρική διαχείριση.  

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παναθηναϊκός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ