Όλα έδειχναν ότι θα ματαιωθεί η μεταγραφή του Δημήτρη Πινακά στον Ολυμπιακό.  Η ΑΕΛ με ανακοίνωση της είχε κανει γνωστό πριν λίγο καιρό ότι οι οικονομικές απαιτήσεις του πατέρα του παίκτη. Αλλά και του εκπρόσωπου του δεν επιτρέπουν την ολοκλήρωση της συμφωνίας μεταξύ των “Ερυθρόλευκων” και του θεσσαλικού συλλόγου! Τελικά όπως έγινε γνωστό πριν λίγο […]

Όλα έδειχναν ότι θα ματαιωθεί η μεταγραφή του Δημήτρη Πινακά στον Ολυμπιακό.  Η ΑΕΛ με ανακοίνωση της είχε κανει γνωστό πριν λίγο καιρό ότι οι οικονομικές απαιτήσεις του πατέρα του παίκτη. Αλλά και του εκπρόσωπου του δεν επιτρέπουν την ολοκλήρωση της συμφωνίας μεταξύ των “Ερυθρόλευκων” και του θεσσαλικού συλλόγου!

Τελικά όπως έγινε γνωστό πριν λίγο ο Ολυμπιακός απέκτησε τον ποδοσφαιριστή της Λάρισας. Ο νεαρός επιθετικός και τυπικά στον Ολυμπιακό.

Η προσφορά των Πειραιωτών όπως είχε διαρρεύσει ήταν  1.5 εκατ. ευρώ αλλά μαζί με ένα 15% ποσοστό μεταπώλησης. Μάλιστα στην συμφωνία μεταξύ των δύο ομάδων θα έχει και συν δύο παίκτες που θα πάρει από τον Ολυμπιακό η ΑΕΛ με τη μορφή δανεισμού.

Αρχικά θα τον χρησιμοποιεί για την δεύτερη ομάδα, και όταν ο Μαρτίνς τον χρειαστεί θα τον ανεβάζει με την βασική ομάδα.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ