Οι αγάπες δεν ξεχνιούνται και είναι παντοτινές λένε. Κάπως και στην ιστορία μας με τον πρώην ποδοσφαιριστή του Εργοτέλη Σίλβα Τζούνιορ που ήταν κάτοικος Ηρακλείου Κρήτης για έξι χρόνια, και τώρα ζει στο Μαρανγουάπε της Βραζιλίας. Τους έχει κάνει όλους οπαδούς του Εργοτέλη και διασκεδάζουν μαζί με την άλλη αδυναμία του τον Νίκο Βέρτη.  Ο […]

Οι αγάπες δεν ξεχνιούνται και είναι παντοτινές λένε. Κάπως και στην ιστορία μας με τον πρώην ποδοσφαιριστή του Εργοτέλη Σίλβα Τζούνιορ που ήταν κάτοικος Ηρακλείου Κρήτης για έξι χρόνια, και τώρα ζει στο Μαρανγουάπε της Βραζιλίας. Τους έχει κάνει όλους οπαδούς του Εργοτέλη και διασκεδάζουν μαζί με την άλλη αδυναμία του τον Νίκο Βέρτη. 

Ο Σίλβα που είχε και περασιά από Παναιτωλικό και ΑΕΛ όταν σταμάτησε το ποδόσφαιρο πήγε για να μείνει μόνιμα στο χωριό του στην Βραζιλία Μαρανγκουάπε και έχει μυήσει όλους τους κατοίκους του χωριού στον Εργοτέλη, και μάλιστα έχει δώσει σε όλους και φανέλα της αγαπημένης του ομάδας. Πανηγυρίζουν τις επιτυχίες της Κρητικής ομάδας με τραγούδια του επίσης αγαπημένου του Νίκου Βέρτη.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ