Η ΑΕΚ με εντελώς μέτριο πρόσωπο στο πρώτο ημίχρονο έδειχνε ότι ήταν έτοιμη για γκέλα ολκής, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο ξύπνησαν Καρέρα και ΑΕΚ και πήρε την σημαντική νίκη και πάει ήρεμη στον σημαντικό αγώνα του Γιουρόπα Λιγκ με την Ζόρια. Μετά από μια δύσκολη περίοδο, όπου ταλαιπωρήθηκε από τον κορονοϊό με πολλά κρούσματα στο […]

Η ΑΕΚ με εντελώς μέτριο πρόσωπο στο πρώτο ημίχρονο έδειχνε ότι ήταν έτοιμη για γκέλα ολκής, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο ξύπνησαν Καρέρα και ΑΕΚ και πήρε την σημαντική νίκη και πάει ήρεμη στον σημαντικό αγώνα του Γιουρόπα Λιγκ με την Ζόρια.

Μετά από μια δύσκολη περίοδο, όπου ταλαιπωρήθηκε από τον κορονοϊό με πολλά κρούσματα στο ρόστερ της η ΑΕΚ δυσκολεύτηκε αρκετά μέχρι να βρει το καλό αγωνιστικό της πρόσωπο. 

Στην επανέναρξη του πρωταθλήματος μετά την διακοπή για τις Εθνικές ομαδες, τους περίμενε μια «σκληροτράχηλη» ομάδα, η ΑΕΛ, η οποία ήταν δεδομένο ότι θα έκανε τα πάντα για να τους κόψει βαθμούς. Αυτό φάνηκε τόσο όσο το σκορ ήταν 0-0, όσο και με την ισοφάριση στο 67ο λεπτό. Η ΑΕΚ, όμως, έδειξε χαρακτήρα και θέληση σημειώνοντας τρία γκολ στο τελευταίο 20λεπτο, και πήρε τη νίκη και μάλιστα με εμφατικό τρόπο.

Τρίτη σερί νίκη στο πρωτάθλημα για την ΑΕΚ, έφτασε τους 16 βαθμούς και ανέβηκε δεύτερη με την ΑΕΛ να μένει στους 5 βαθμούς. Στην Τρίπολη με τον Αστέρα την επόμενη Κυριακή η ΑΕΚ, υποδέχεται τον Ατρόμητο το Σάββατο η ΑΕΛ.

Ανησυχία για Καρίμ Ανσαριφάρντ, ο οποίος αποχώρησε με πρόβλημα στον προσαγωγό και μένει να φανεί η κατάστασή του ενόψει και του δεύτερου ματς της ΑΕΚ με την Ζόρια για την 4η αγωνιστική του Europa League την ερχόμενη Πέμπτη.

ΑΕΚ-ΑΕΛ 4-1: Οι γκολάρες στη Ριζούπολη (video) - Onsports.gr

 Το δεύτερο μέρος είχε κακό ξεκίνημα, αλλά η ΑΕΚ βρήκε το γκολ με ένα πολύ όμορφο μονοκόμματο σουτ του Μαχαίρα για το 1-0.

Στο 67ο λεπτό η ΑΕΛ, πάντως… σόκαρε τους γηπεδούχους. Ο Σπαρβ έπιασε τρομερό σουτ, το οποίο βρήκε αρχικά στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια έσκασε μέσα από την γραμμή του τέρματος και ο Πλατέλλας στη συνέχεια με κεφαλιά την έσπρωξε στα δίχτυα! 

Η Ένωση να βρήκε το γκολ στο 72′ με ωραίο τελείωμα του Ανσαριφάρντ από κάθετη του Μάνταλου για το 2-1.

Ο Σιμόες με… φωτοβολίδα αλά Βόλφσμπουργκ δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Νάγκι για το 3-1 στο 78ο λεπτό, με τον Γαλανόπουλο να σκοράρει με τρομερό πλασέ στην κίνηση για το 4-1! 

https://www.youtube.com/watch?v=rLfUs2iSJTA

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΑΕΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ