Οι Τούρκοι, με σχετικά ρεπορτάζ, βάζουν στη νέα λίγκα των «μεγάλων» της Ευρώπης και τον Ολυμπιακό, μαζί με τις Γαλατάσαραϊ, Μπεσίκτας και Φενέρ. Όλα τα αθλητικά media απασχολούνται έντονα από το τεράστιο θέμα της νέας λίγκας. Εκείνης της European Super League, με τους «μεγάλους» του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Φυσικά, έχει προκύψει «σεισμός» που αφορά το παγκόσμιο […]

Οι Τούρκοι, με σχετικά ρεπορτάζ, βάζουν στη νέα λίγκα των «μεγάλων» της Ευρώπης και τον Ολυμπιακό, μαζί με τις Γαλατάσαραϊ, Μπεσίκτας και Φενέρ.

Όλα τα αθλητικά media απασχολούνται έντονα από το τεράστιο θέμα της νέας λίγκας. Εκείνης της European Super League, με τους «μεγάλους» του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Φυσικά, έχει προκύψει «σεισμός» που αφορά το παγκόσμιο ποδόσφαιρο, ενώ όλοι αναζητούν πληροφορίες για την επόμενη ημέρα.

Οι 12 ομάδες που θα συμπεριληφθούν και έχουν φτιάξει το πρότζεκτ είναι γνωστές. Όμως, κάθε χρόνο θα λαμβάνουν μέρος 20 ομάδες. Οι 15 εξ αυτών θα είναι δεδομένες, ενώ οι υπόλοιπες πέντε θα προκύπτουν κάθε χρονιά.

Δημοσιεύματα από την Τουρκία, κάνοντας αυτήν την κουβέντα, εμπλέκουν τις τρεις δυνάμεις της χώρας, Γαλατάσαραϊ, Μπεσίκτας και Φενέρμπαχτσε.

Ενώ συν τοις άλλοις, μπλέκουν και τον Ολυμπιακό. Μάλιστα, τελευταίο δημοσίευμα αναφέρει πως η Γαλατά, ο Άγιαξ και η Σέλτικ, θα μπορούσαν να αποτελέσουν την σταθερή 15άδα της European Super League.

Στο ίδιο δημοσίευμα αναφέρεται επίσης πως και ο Ολυμπιακός, μαζί με τις Φέγενορντ, Μπεσίκτας, Ερυθρό Αστέρα, θα μπορούσαν να είναι στις ομάδες που θα εναλλάσσονται χρόνο με τον χρόνο στη διοργάνωση. Και ίσως, μέσω προκριματικών να διεκδικούν θέση σε αυτή τη νέα λίγκα.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ