Ο Ντανιέλε Βέρντε, ο οποίος αγωνίζεται δανεικός από την ΑΕΚ στη Σπέτσια, σκόραρε στη νίκη της ομάδας του (3-2) επί της Κροτόνε. Η Σπέτσια ξεπέρασε το εμπόδιο της Κροτόνε με νίκη, καθώς το απόγευμα του Σαββάτου (10/4) νίκησε με 3-2. Με αυτήν τη νίκη δείχνει πως δε θα έχει πρόβλημα να παραμείνει στην κατηγορία. Ο […]

Ο Ντανιέλε Βέρντε, ο οποίος αγωνίζεται δανεικός από την ΑΕΚ στη Σπέτσια, σκόραρε στη νίκη της ομάδας του (3-2) επί της Κροτόνε.

Η Σπέτσια ξεπέρασε το εμπόδιο της Κροτόνε με νίκη, καθώς το απόγευμα του Σαββάτου (10/4) νίκησε με 3-2. Με αυτήν τη νίκη δείχνει πως δε θα έχει πρόβλημα να παραμείνει στην κατηγορία.

Ο Τζιτζί έκανε το 0-1, με τον Βέρντε να ισοφαρίζει την αναμέτρηση. Ο ίδιος με κοντρόλ και εξαιρετικό τελείωμα στη φάση, νίκησε τον Κορντάτς, στο 63’ του ματς.

Ο Βέρντε μάλιστα σκόραρε για δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι, καθώς και στην περασμένη αγωνιστική είχε βρει δίχτυα, και μάλιστα με εντυπωσιακό ανάποδο ψαλίδι, απέναντι στη Λάτσιο.

Πλέον, έχει φτάσει τα 5 γκολ στη Serie A, έχοντας σκοράρει απέναντι σε Μπενεβέντο, Ρόμα και Φιορεντίνα (μαζί με Λάτσιο και Κροτόνε).

Δείτε το γκολ στο 1:40:

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΑΕΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ