Σαν σήμερα πριν από 33 χρόνια, χιλιάδες φίλοι του Ολυμπιακού συγκεντρώθηκαν στον Πειραιά. Για να υποδεχτούν τον Λάγιος Ντέταρι! Φωνάζοντας συνθήματα και υπέρ του Γιώργου Κοσκωτά. Ο Ούγγρος ποδοσφαιριστής, Λάγιος Ντέταρι, σαν σήμερα ήρθε στην Αθήνα έχοντας υπογράψει στον Ολυμπιακό. Ο δήμαρχος Πειραιά, Ανδρέας Ανδριανόπουλος, και ο τότε πρόεδρος του Ολυμπιακού, Γιώργος Κοσκωτάς, τον υποδέχθηκαν […]

Σαν σήμερα πριν από 33 χρόνια, χιλιάδες φίλοι του Ολυμπιακού συγκεντρώθηκαν στον Πειραιά. Για να υποδεχτούν τον Λάγιος Ντέταρι! Φωνάζοντας συνθήματα και υπέρ του Γιώργου Κοσκωτά.

Ο Ούγγρος ποδοσφαιριστής, Λάγιος Ντέταρι, σαν σήμερα ήρθε στην Αθήνα έχοντας υπογράψει στον Ολυμπιακό. Ο δήμαρχος Πειραιά, Ανδρέας Ανδριανόπουλος, και ο τότε πρόεδρος του Ολυμπιακού, Γιώργος Κοσκωτάς, τον υποδέχθηκαν στην πλατεία Κοραή. Το δημαρχείο ήταν στολισμένο με μία ερυθρόλευκη σημαία, η οποία αργότερα κόπηκε σε κομμάτια και μοιράστηκε στις 50.000 κόσμου που έδωσαν το παρών.

Στο λιμάνι έμεινε για δύο σεζόν, σκοράροντας 35 τέρματα σε 51 ματς. Ωστόσο, κατέκτησε μόλις ένα Κύπελλο το 1990 και αποχώρησε για την Μπολόνια, δεδομένου ότι είχε ξεσπάσει το «σκάνδαλο Κοσκωτά».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ