Στη μάχη για τα τηλεοπτικά δικαιώματα της Super League έχει μπει για τα καλά η Cosmote TV. Σύμφωνα με πληροφορίες η ψηφιακή πλατφόρμα είναι αποφασισμένη για γερό μπάσιμο στο ελληνικό πρωτάθλημα. Σε αυτό το πλαίσιο έχει ξεκινήσει ήδη συζητήσεις με ομάδες που δεν έχουν συμβόλαιο, κάποιες εκ των οποίων μάλιστα είναι εκ του φερόμενου ως […]

Στη μάχη για τα τηλεοπτικά δικαιώματα της Super League έχει μπει για τα καλά η Cosmote TV. Σύμφωνα με πληροφορίες η ψηφιακή πλατφόρμα είναι αποφασισμένη για γερό μπάσιμο στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Σε αυτό το πλαίσιο έχει ξεκινήσει ήδη συζητήσεις με ομάδες που δεν έχουν συμβόλαιο, κάποιες εκ των οποίων μάλιστα είναι εκ του φερόμενου ως Big 4!

Φέτος θεωρείται κάτι παραπάνω από πιθανό τα παιχνίδια της φετινής Super League να καλύπτονται από δυο παρόχους.

Σχετικά με τις υπόλοιπες ομάδες, θυμίζουμε πως η NOVA έχει ήδη από πέρσι τα δικαιώματα των Αρη, του Ατρόμητου και του ΠΑΣ Γιάννινα.

Στόχος των ανθρώπων της Cosmote είναι να κλείσουν τουλάχιστον δύο ή και τρεις μεγάλες ομάδες. Eχοντας εστιάσει κατά βάση σε ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκό και ΑΕΚ. Ο Ολυμπιακός φέρεται να έχει σταθερά καλές σχέσεις με τη Νοva.

 

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΑΕΚ

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άρης

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παναθηναϊκός

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΠΑΟΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ