Ο Σεμέδο ήταν κακός καθ’ όλη τη διάρκεια των έως τώρα αγώνων. Με αποκορύφωμα την κακή, έως εντελώς αδιάφορη εμφάνιση της ρεβάνς με τη Λουντογκόρετς. Σίγουρα αυτή ήταν η πρώτη προειδοποίηση για αρκετά πρωτοκλασάτα ονόματα των Πειραιωτών. Και ίσως ακολουθήσουν και άλλες στο άμεσο μέλλον. Κυρίως μετά την επίσκεψη του Βαγγέλη Μαρινάκη στου Ρέντη. Ο […]

Ο Σεμέδο ήταν κακός καθ’ όλη τη διάρκεια των έως τώρα αγώνων. Με αποκορύφωμα την κακή, έως εντελώς αδιάφορη εμφάνιση της ρεβάνς με τη Λουντογκόρετς.

Σίγουρα αυτή ήταν η πρώτη προειδοποίηση για αρκετά πρωτοκλασάτα ονόματα των Πειραιωτών. Και ίσως ακολουθήσουν και άλλες στο άμεσο μέλλον. Κυρίως μετά την επίσκεψη του Βαγγέλη Μαρινάκη στου Ρέντη.

Ο έμπειρος στόπερ του Ολυμπιακού δεν υπολογίζεται με την λίστα ενόψει  Σλόβαν Μπρατισλάβας, στην οποία δεν περιλαμβάνεται το όνομά του.

Άραγε ο αποκλεισμός αυτός του Πορτογάλου από τον Πέδρο Μάρτινς αποτελεί… μήνυμα προς συμμόρφωση ή είναι προάγγελος πώλησης; Θα φανεί μέσα στις επόμενες κιόλας ημέρες.

Αναλυτικά, η λίστα του Ολυμπιακού για τα Play-off του UEFA Europa League:

Λίστα Α: Ανδρούτσος, Αποστολόπουλος, Ουσεϊνού Μπα, Μπουχαλάκης, Μαντί Καμαρά, Αγκιμπού Καμαρά, Ελ Αραμπί, Κρίστινσον, Κούντε, Λαλά, Μάρκοβιτς, Μασούρας, Χασάν, Εμβιλά, Ονιεκουρού, Παπασταθόπουλος, Ραντζέλοβιτς, Ρέαμπτσιουκ, Σισέ, Τικίνιο, Τζολάκης, Βατσλίκ, Βαλμπουενά, Βρουσάι

Λίστα Β: Καραργύρης, Κασέμι, Λιάτσος, Νικόλης, Ντόι, Σαπουντζής, Σουρλής, Σταμούλης

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ