Μία εντυπωσιακή και ρομαντική πρόταση γάμου έκανε ο Άρης Σοϊλέδης στη Μαρία Αντωνά. Μιλάμε για υπερπαραγωγή τώρα, και καλά θα κάνουν στο Χόλιγουντ να την κρατήσουν για τις επόμενες ταινίες τους. Την τρέλανε εντελώς! Ο ποδοσφαιριστής της Στεάουα Βουκουρεστίου αποφάσισε να κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση του με τη παρουσιάστρια Μαρία Αντωνά. Γνωστή από […]

Μία εντυπωσιακή και ρομαντική πρόταση γάμου έκανε ο Άρης Σοϊλέδης στη Μαρία Αντωνά. Μιλάμε για υπερπαραγωγή τώρα, και καλά θα κάνουν στο Χόλιγουντ να την κρατήσουν για τις επόμενες ταινίες τους.

Την τρέλανε εντελώς!

Ο ποδοσφαιριστής της Στεάουα Βουκουρεστίου αποφάσισε να κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση του με τη παρουσιάστρια Μαρία Αντωνά. Γνωστή από την παρουσία της στην εκπομπή  Σου Κου Family Της έκανε πρόταση γάμου με εκείνη να λέει το μεγάλο «ναι».

Άρης Σοϊλέδης sports365.gr (4)

Η πρόταση γάμου είχε γίνει πριν μερικούς μήνες, αλλά τώρα ο ποδοσφαιριστής αποφάσισε να μοιραστεί αυτήν την ιδιαίτερη στιγμή. Ανέβασε λοιπόν τα ντοκουμέντα από την ιδιαίτερη πρόταση γάμου που έκανε για τους διαδικτυακούς φίλους του.

Ο ευτυχισμένος μέλλοντας γαμπρός πόσταρε φωτογραφίες στο instagram από την πρόταση γάμου και έγραψε στη λεζάντα: «Είπε ναι! Υπόσχομαι να σε κάνω ευτυχισμένη και να σε προστατεύσω για το υπόλοιπο της ζωής μας…».

Πρόταση γάμου πάνω σε γιοτ, και από τον αέρα με ένα drone ήρθαν οι βέρες. Παντού κόκκινα τριαντάφυλλα και το τερμάτισε έχοντας γράψει στην πλώρη του χλιδάτου σκάφους “Marry me”

Πρόταση γάμου υπερπαραγωγή έκανε ο Άρης Σοϊλέδης

Την πρόταση γάμου αποκάλυψε η Μαρία στην εκπομπή Happy Day

«Έχει γίνει μία επίσημη πρόταση από τον σύντροφό μου αλλά δεν υπάρχει κάτι επίσημο να σου πω, μια ημερομηνία ή κάτι άλλο.  Τα πράγματα είναι λίγο ρευστά λόγω του κορονοϊού.

Σίγουρα κάποια στιγμή θα υπάρξει και προσκλητήριο. Δεν ήταν κάτι που περίμενα. Ήταν μια πολύ αυθόρμητη κίνηση που έκανε ο Άρης. Από την πρώτη στιγμή που τον γνώρισα κατάλαβα ότι είναι ένα παιδί που δεν μπορείς να το προβλέψεις, όσο και να θέλεις.

Είναι λίγο τρελός με αυτά. Κάποια στιγμή πριν από τα Χριστούγεννα μου είπε να πάμε για ένα γεύμα για να γνωρίσουμε κάτι συμπαίκτες του.  Τελικά αυτό το γεύμα ήταν μια ωραία επίσκεψη σε ένα ωραίο σκάφος, στολισμένο, πολύ ωραία μουσική και ένα drone ήρθε και έφερε το δαχτυλίδι. Έστησε υπερπαραγωγές, το αγόρι μου σε αυτά είναι τρομερός».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ