Συνεχίζει να υπάρχει το έντονο ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για την κάλυψη του μπακ.  Το όνομα του Χοακίν Πικέρες ήταν ΤΟΠ στη «ερυθρόλευκη» λίστα. Όμως ο 22χρονος Ουρουγουανός πιθανότατα χάνεται για τους Πειραιώτες. Και οδεύει προς Παλμέιρας. Ο λόγος δεν είναι άλλος απ’ το… μπάσιμο της Παλμέιρας. Το «nossopalestra», μεταδίδει πως ο Βραζιλιάνικος σύλλογος είναι πολύ […]

Συνεχίζει να υπάρχει το έντονο ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για την κάλυψη του μπακ.

 Το όνομα του Χοακίν Πικέρες ήταν ΤΟΠ στη «ερυθρόλευκη» λίστα. Όμως ο 22χρονος Ουρουγουανός πιθανότατα χάνεται για τους Πειραιώτες. Και οδεύει προς Παλμέιρας.

Ο λόγος δεν είναι άλλος απ’ το… μπάσιμο της Παλμέιρας. Το «nossopalestra», μεταδίδει πως ο Βραζιλιάνικος σύλλογος είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με την Πενιαρόλ. Η ομάδα του Πικέρες, μάλιστα, επιβεβαιώνει πως οι επαφές είναι σε προχωρημένο επίπεδο!

Οι Βραζιλιάνοι τονίζουν στα ρεπορτάζ τους πως η μεταγραφή θα στοιχίσει περισσότερα από 3 εκατ. ευρώ στην Παλμέιρας, με τον 22χρονο Ουρουγουανό να υπογράφει για 4 χρόνια!

Τη στιγμή που… χάνεται όμως ο Πικέρες, ένα νέο όνομα έρχεται στο φως της δημοσιότητας για τους “ερυθρόλευκους”. Δημοσιεύματα αναφέρουν πως οι «ερυθρόλευκοι» είναι στους βασικούς διεκδικητές του Αρκάντιους Ρέτσα!

Ενδιαφέρον για τον 26χρονο Πολωνό αριστερό μπακ χαφ που ανήκει στην Αταλάντα. Και την περασμένη σεζόν έπαιξε δανεικός στην Κροτόνε.

Ο Ρέτσα που είχε 31 συμμετοχές με την Κροτόνε (υποβιβάστηκε), με 2 γκολ και 7 ασίστ, δεν έχει μέλλον στην Αταλάντα. Η ομάδα του Μπέργκαμο θέλει να τον παραχωρήσει με μεταγραφή καθώς σε ένα χρόνο λήγει το συμβόλαιό του. Πέρα απ’ την Κροτόνε δανεικός είχε παραχωρηθεί και στην SPAL πριν δύο χρόνια.

Η τιμή του, πάντα σύμφωνα με το δημοσίευμα, είναι περίπου στα 4.000.000 ευρώ (είναι διεθνής 14 φορές με την Πολωνία). Ήδη έχουν εκφράσει ενδιαφέρουν η Σπέτσια απ’ τη Serie A και η Γαλλική Στρασμπούρ.

Όμως ο Κοζμίνσκι τονίζει πως ο Ολυμπιακός επίσης τον θέλει και παρότι δεν αγωνίζεται σε προηγμένο Πρωτάθλημα, όπως αναφέρεται, έχει το δέλεαρ του Champions League και τη μεγάλη οικονομική δυνατότητα!

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ