O Παναθηναϊκός αντί για τους Ζωσιμάδες για τον πρώτο προημιτελικό με τον ΠΑΣ, στο Αγρίνιο ο ΠΑΣ αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ ήταν κυρίαρχος του παιχνιδιού και δίκαια πήρε την νίκη επί του Παναθηναϊκού, που είχε μείνει ακόμα στην νίκη επί του Ολυμπιακού. Δεν θα είναι εύκολος ο δρόμος της πρόκρισης για την ομάδα […]

O Παναθηναϊκός αντί για τους Ζωσιμάδες για τον πρώτο προημιτελικό με τον ΠΑΣ, στο Αγρίνιο ο ΠΑΣ αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ ήταν κυρίαρχος του παιχνιδιού και δίκαια πήρε την νίκη επί του Παναθηναϊκού, που είχε μείνει ακόμα στην νίκη επί του Ολυμπιακού. Δεν θα είναι εύκολος ο δρόμος της πρόκρισης για την ομάδα του Μπόλονι.

Το Τριφύλλι αντί να χτίσει στο γρήγορο προβάδισμα, επέλεξε την κλασσική… συνταγή του Μπόλονι, άφησε μπάλα στον αντίπαλο, κλείστηκε στα δύο τρίτα του γηπέδου και το πλήρωσε από τον ΠΑΣ.

Οι Πράσινοι προηγήθηκαν μόλις στο 2′ με τον Μακέντα, όμως οι Γιαννιώτες έφεραν το ματς στα ίσια με φοβερό γκολ του Παμλίδη στο 21′ και έκαναν την ολική επαναφορά με κεφαλιά του Κάργα στο 66′.

Το δεύτερο παιχνίδι, που θα κρίνει και την πρόκριση, θα διεξαχθεί στις αρχές Μαρτίου στη Λεωφόρο.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παναθηναϊκός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ