O Παναθηναϊκός βρίσκεται σε μία διαλογή προσωπικοτήτων. Ενόψει και του νέου χτισίματος του ρόστερ από τον Ιβάν Γιοβανοβιτς. Ο προπονητής των “πρασίνων” έχει ξεκαθαρίσει ποιοι παίκτες θέλει να παραμείνουν και ποιοι όχι. Το ζήτημα για τον ΠΑΟ είναι να δει τι θα κάνει με τους παίκτες που έχουν ακόμη συμβόλαιο με την ομάδα και έχουν…τάσεις […]

O Παναθηναϊκός βρίσκεται σε μία διαλογή προσωπικοτήτων. Ενόψει και του νέου χτισίματος του ρόστερ από τον Ιβάν Γιοβανοβιτς.

Ο προπονητής των “πρασίνων” έχει ξεκαθαρίσει ποιοι παίκτες θέλει να παραμείνουν και ποιοι όχι.

Το ζήτημα για τον ΠΑΟ είναι να δει τι θα κάνει με τους παίκτες που έχουν ακόμη συμβόλαιο με την ομάδα και έχουν…τάσεις φυγής.

Ένα τέτοιο πρώτο παράδειγμα είναι ο Σανκαρέ. Ο παίκης εχει ένα ακόμα χρόνο συμβόλαιο με την ομάδα, αλλά αν έρθει πρόταση που να ικανοποιεί τον Παναθηναϊκό, θα τον δώσει. Είναι άλλωστε ξεκάθαρο πως και ο ίδιος δεν έχει πρόβλημα να αποχωρήσει.

Σχετικά με την περίπτωση  Αϊτόρ, ο παίκτης άλλαξε πρόσφατα  μάνατζερ, σε συνδυασμό με τα συνεχόμενα ρεπορτάζ περί επαναπατρισμού του. Τονίζεται όμως πως δεν πρόκειται να μείνει ελεύθερος από τους «πράσινους» έτσι εύκολα!

 

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παναθηναϊκός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ