Ο Δημήτρης Πέλκας «πάγωσε» τους πάντες, λόγω του σοκαριστικού του τραυματισμού, που τον ανάγκασε να αποχωρήσει από την αναμέτρηση με την Κόνιασπορ. Η Φενέρμπαχτσε αντιμετώπιζε εκτός έδρας την Κόνιασπορ, «σκορπώντας» τη με 0-3, για το πρωτάθλημα Τουρκίας. Όμως, πέραν του θεάματος και της ποιότητας του ματς, όλοι πάγωσαν με τον σοκαριστικό τραυματισμό του πρώην παίκτη […]

Ο Δημήτρης Πέλκας «πάγωσε» τους πάντες, λόγω του σοκαριστικού του τραυματισμού, που τον ανάγκασε να αποχωρήσει από την αναμέτρηση με την Κόνιασπορ.

Η Φενέρμπαχτσε αντιμετώπιζε εκτός έδρας την Κόνιασπορ, «σκορπώντας» τη με 0-3, για το πρωτάθλημα Τουρκίας.

Όμως, πέραν του θεάματος και της ποιότητας του ματς, όλοι πάγωσαν με τον σοκαριστικό τραυματισμό του πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ, Δημήτρη Πέλκα.

Συγκεκριμένα, ο Έλληνας ποδοσφαιριστής δέχτηκε με δύναμη ένα σφοδρό χτύπημα στο πρόσωπο, με τα γόνατα. Αυτό συνέβη σε μια προσπάθεια να διεκδικήσει την μπάλα, με τον αντίπαλό του να… τον βγάζει νοκ άουτ.

Κυριολεκτικά νοκ-άουτ όμως, καθώς στη συνέχεια ο Πέλκας έπεσε με δύναμη στο χορτάρι, χτυπώντας αρκετά άσχημα και το πίσω μέρος του κεφαλιού του.

Ο ίδιος, έγινε αλλαγή στο 82’, με τον Μπουάνα Σαμάτα να περνά στη θέση του.

https://www.youtube.com/watch?v=LFIgdYO4RnE

Φυσικά, τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης γέμισαν με μηνύματα συμπαράστασης και στήριξης προς τον Δημήτρη Πέλκα. Ο ίδιος δέχτηκε μηνύματα και από φίλους της Φενέρ, αλλά και από εκείνους του ΠΑΟΚ, οι οποίοι όπως φαίνεται δεν τον ξεχνούν.

Παρόλα αυτά, και οι αντίπαλοι έσπευσαν να τον στηρίξουν, όπως επίσης και ο Μεζούτ Οζίλ, συμπαίκτης του στη Φενέρ.

Δείτε το tweet του Οζίλ:

Τα ΜΜΕ στην Τουρκία ασχολήθηκαν με τον τραυματισμό

Τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης στην Τουρκία ασχολήθηκαν πολύ με τον σοκαριστικό τραυματισμό του Έλληνα παίκτη, ενώ μπορείτε να δείτε και βίντεο από την είσοδό του στο ασθενοφόρο που έγιναν γνωστά:

Γιατρός Πέλκα: Έχασε τις αισθήσεις του, ένιωθε πόνους στο στήθος

Ο γιατρός της τουρκικής ομάδας, Μπουράκ Κουντουρατσίογλου, μίλησε σχετικά με την κατάσταση του Δημήτρη Πέλκα, λέγοντας πως ο Έλληνας παίκτης έχασε προσωρινά τις αισθήσεις του, ενώ έκανε παράπονα πως είχε ενοχλήσεις και πόνους στο στήθος.

Αναφέρει χαρακτηριστικά: «Δέχτηκε ένα σοβαρό χτύπημα στο στήθος κι έχασε τις αισθήσεις του για λίγο. Δάγκωσε τη γλώσσα του λόγω της σύγκρουσης που είχε, με αποτέλεσμα να έχει μια αιμορραγία απ’ το στόμα.

Στη συνέχεια ανέκτησε τις αισθήσεις του, ενώ παραπονέθηκε για πόνους στο στήθος. Του έγινε μεταφορά με ασθενοφόρο το συντομότερο, σε νοσοκομείο, ενώ εκεί έγινε τομογραφία εγκεφάλου, λαιμού και πνευμόνων».

Τέλος καλό, όλα καλά…

Οι εξετάσεις που έκανε ο Δημήτρης Πέλκας βγήκαν «καθαρές», με τον Έλληνα μέσο να αισθάνεται αρκετά καλύτερα. Μάλιστα, η Φενέρ, μέσα από τα social media, ανέβασαν μια φωτογραφία του, με τον ίδιο να δείχνει πως είναι μια χαρά.

Δείτε το tweet της Φενέρ:

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΠΑΟΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ