Ο Λέο Ζαμπά επανέρχεται στο προσκήνιο. Με τους Βραζιλιάνους να υποστηρίζουν πως ο ΠΑΟΚ… χτύπησε την πόρτα της Βάσκο Ντα Γκάμα. Με φόντο την επιστροφή του παίκτη. Συγκεκριμένα, ΜΜΕ της Βραζιλίας σημειώνει σήμερα πως με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να έχει αναλάβει τα ηνία της ομάδας. Οι “ασπρόμαυροι” επικοινώνησαν με τους ανθρώπους της Βάσκο, προκειμένου να […]

Ο Λέο Ζαμπά επανέρχεται στο προσκήνιο. Με τους Βραζιλιάνους να υποστηρίζουν πως ο ΠΑΟΚ… χτύπησε την πόρτα της Βάσκο Ντα Γκάμα. Με φόντο την επιστροφή του παίκτη.

Συγκεκριμένα, ΜΜΕ της Βραζιλίας σημειώνει σήμερα πως με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να έχει αναλάβει τα ηνία της ομάδας. Οι “ασπρόμαυροι” επικοινώνησαν με τους ανθρώπους της Βάσκο, προκειμένου να επιστρέψει νωρίτερα ο Βραζιλιάνος στην Τούμπα.

Ωστόσο, η απάντηση που εισέπραξαν ήταν αρνητική, καθώς κάτι τέτοιο δεν προβλέπεται στη συμφωνία που υπάρχει, με τον Ζαμπά να έχει παραχωρηθεί με τη μορφή δανεισμού στη Βάσκο μέχρι τον Δεκέμβρη.

Μάλιστα, οι Βραζιλιάνοι αναφέρουν πως ο παίκτης αισθάνεται πλέον καλά στη Βάσκο και δεν επιθυμεί να γυρίσει στην Ελλάδα, δηλώνοντας ικανοποιημένος.

 

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΠΑΟΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ