Ο Ραζβάν Λουτσέσκου αναμένεται να προχωρήσει σε αλλαγές στο βασικό σχήμα του ΠΑΟΚ. Στη ρεβάνς με την Μποέμιανς, στο γήπεδο της Τούμπας. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι Γιασμίν Κούρτις και Λούκας Τείλορ διεκδικούν θέσεις στο βασικό σχήμα. Με τον Ρουμάνο τεχνικό να επιμένει στο 4-2-3-1. Είναι γεγονός πως ο Ρουμάνος τεχνικός έχει απογοητευτεί από την […]

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου αναμένεται να προχωρήσει σε αλλαγές στο βασικό σχήμα του ΠΑΟΚ. Στη ρεβάνς με την Μποέμιανς, στο γήπεδο της Τούμπας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι Γιασμίν Κούρτις και Λούκας Τείλορ διεκδικούν θέσεις στο βασικό σχήμα. Με τον Ρουμάνο τεχνικό να επιμένει στο 4-2-3-1.

Είναι γεγονός πως ο Ρουμάνος τεχνικός έχει απογοητευτεί από την απόδοση των Καγκάβα και Εσίτι στο πρώτο παιχνίδι. Καθώς και από την αργή λειτουργία της ομάδας του στο κέντρο. Με τις αργές επιστροφές να είναι η πιο χτυπητή αδυναμία της ομάδας.

Από εκεί και πέρα ο Πασχαλάκης παρά το λάθος του στο δεύτερο γκολ θα είναι κάτω από τα δοκάρια, (Μέχρι να βρεθεί ο αντικαταστάτης του) ενώ σίγουροι θεωρούνται και οι Ελ Καντουρί, Ζίβκοβιτς και Ολιβέιρα.

Παράλληλα, ο προπονητής του “Δικέφαλου” του Βορρά ζητάει από τους παίκτες του ένα γρήγορο γκολ. Ωστε να μεταφερθεί το άγχος στην πλευρά των Ιρλανδών.

Θυμίζουμε πως ο ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα με 2-1 από τους ημι-επαγγελματίες της Μποέμιαν. Αφήνοντας αρνητικές εντυπώσεις. Με ανοιχτό όμως το ενδεχόμενο ανατροπής του σκορ και πρόκρισης στην Τούμπα.

Στα playoffs η ομάδα του Λουτσέσκου θα είναι αλλιώς με Τζιοβίνγκο και τουλάχιστον ακόμα ένα μεγάλο όνομα. Σκάει σύντομα.

Δείτε ΕΔΩ τα στιγμιότυπα από το πρώτο παιχνίδι:

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΠΑΟΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ