Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης, στο Κυριακάτικο ντέρμπι του ΠΑΟΚ με αντίπαλο τον Άρη, δέχτηκε επίθεση από κάποια άτομα στα επίσημα της Τούμπας. Το ντέρμπι της 25ης αγωνιστικής της Super League Interwetten, μεταξύ ΠΑΟΚ και Άρη, δεν είχε νικητή, με τις δύο ομάδες να έρχονται ισόπαλες. Μάλιστα, για να συμβεί αυτό, η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία έκανε […]

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης, στο Κυριακάτικο ντέρμπι του ΠΑΟΚ με αντίπαλο τον Άρη, δέχτηκε επίθεση από κάποια άτομα στα επίσημα της Τούμπας.

Το ντέρμπι της 25ης αγωνιστικής της Super League Interwetten, μεταξύ ΠΑΟΚ και Άρη, δεν είχε νικητή, με τις δύο ομάδες να έρχονται ισόπαλες. Μάλιστα, για να συμβεί αυτό, η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία έκανε τεράστια προσπάθεια.

Έως το 87’ της αναμέτρησης, το ματς ήταν 0-2 υπέρ της ομάδας του Άκη Μάντζιου. Όμως, τα γκολ του Ίνγκασον και του Βιεϊρίνια, έσωσαν την «παρτίδα» στο τέλος για τον ΠΑΟΚ.

Ο τερματοφύλακας των «ασπρόμαυρων», Αλέξανδρος Πασχαλάκης, δε βρισκόταν στη βασική σύνθεση του Πάμπλο Γκαρσία για το ντέρμπι.

Ο ίδιος, όπως κι οι αναπληρωματικοί συμπαίκτες του, κάθονταν στα επίσημα. Αυτό συμβαίνει λόγω των υγειονομικών μέτρων, διότι αποφεύγεται η μικρή απόσταση των παικτών, που υπάρχει στους πάγκους.

Όταν όμως, ο Άρης έκανε το 0-2, με σκόρερ τον Δημήτρη Μάνο, κάποιος οπαδός πέταξε ένα μπουκάλι, το οποίο βρήκε τον Έλληνα τερματοφύλακα.

Ο Πασχαλάκης αντέδρασε σε αρκετά έξαλλη κατάσταση, με τους συμπαίκτες του να τον συγκρατούν.

Ο ΠΑΟΚ μπορεί να έσωσε την «παρτίδα», στο ντέρμπι με τον «συμπολίτη» Άρη, όμως υπάρχουν θέματα στην ομάδα της Θεσσαλονίκης. Εν τέλει, ο Πασχαλάκης αποχώρησε χώρια από την υπόλοιπη ομάδα, πριν φύγουν οι συμπαίκτες του.

Δείτε φωτογραφίες:

 

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΠΑΟΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ