Δίνουν και παίρνουν τα βραζιλιάνικα δημοσιεύματα που αναφέρονται στο ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον μεσοεπιθετικό της Κορίνθιανς, Ματέους Βιτάλ. Δεν είναι ακόμη σαφές αν απευθύνεται στο Τριφύλλι ή στους εκπροσώπους του παίκτη – για τη μοναδική οδό για την παραχώρησή του. Η ομάδα του Σάο Πάουλο είναι διατεθειμένη να παραχωρήσει δανεικό τον Ματέους Βιτάλ. Με […]

Δίνουν και παίρνουν τα βραζιλιάνικα δημοσιεύματα που αναφέρονται στο ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον μεσοεπιθετικό της Κορίνθιανς, Ματέους Βιτάλ.

Δεν είναι ακόμη σαφές αν απευθύνεται στο Τριφύλλι ή στους εκπροσώπους του παίκτη – για τη μοναδική οδό για την παραχώρησή του.

Η ομάδα του Σάο Πάουλο είναι διατεθειμένη να παραχωρήσει δανεικό τον Ματέους Βιτάλ. Με την ενδιαφερόμενη ομάδα να καλύπτει εξ ολοκλήρου το συμβόλαιό του. Ενώ είναι ανοικτή στο ενδεχόμενο να τεθεί ή όχι οψιόν αγοράς του.

Αυτή θα ανέλθει στα 6 εκατομμύρια για το 50% των δικαιωμάτων του. Ο Βιτάλ είναι γένημα-θρέμμα της Βάσκο ντα Γκάμα και η Κορίνθιανς τον απέκτησε το 2018 αντί 2 εκατομμυρίων ευρώ.

Την τρέχουσα σεζόν έχει σκοράρει 5 γκολ και μοιράσει 3 ασίστ σε 29 συνολικά συμμετοχές. Είναι κάτοχος κοινοτικού (πορτογαλικού) διαβατηρίου.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παναθηναϊκός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ