Ο 20χρονος Νιγηριανός μπορεί να αγωνιστεί είτε ως αμυντικό ή κεντρικό χαφ και την προηγούμενη αγωνίστηκε για λογαριασμό της Επισκοπής Ρεθύμνου.

Με το βλέμμα στο μέλλον προχώρησε ο Παναθηναϊκός που ανακοίνωσε τον νεαρό ποδοσφαιριστή Τιμίπερε Τζόνσον Εμπό.

Η συμφωνία προβλέπει για δύο χρόνια δανεισμό του Αφρικανού, ενώ υπάρχει και οψιόν αγοράς αν και εφόσον οι επιδόσεις τους είναι αυτές που προσδοκούν οι πράσινοι.

Ο ποδοσφαιριστής που αποκτήθηκε δανεικός από τον Αστέρα Τρίπολης είναι γεννημένος στις 19/06/2002 και θα παίξει στον Παναθηναϊκό Β‘.

Ο 20χρονος Νιγηριανός μπορεί να αγωνιστεί είτε ως αμυντικό ή κεντρικό χαφ και την προηγούμενη αγωνίστηκε για λογαριασμό της Επισκοπής Ρεθύμνου.

Η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού:

“Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την απόκτηση με την μορφή του διετούς δανεισμού και οψιόν αγοράς από τον Αστέρα Τρίπολης του Τιμίπερε Τζόνσον Εμπό, ο οποίος θα ενισχύσει την δεύτερη ομάδα του Τριφυλλιού.

Ο Νιγηριανός μέσος είναι γεννημένος στις 19 Ιουνίου του 2002 και αγωνίζεται ως κεντρικός αλλά και αμυντικός χαφ.

Ξεκίνησε την καριέρα του στην Κλικέ για να αποκτηθεί από τον Αστέρα τον Ιούλιο του 2021. Τον Σεπτέμβριο του ίδιου έτους παραχωρήθηκε δανεικός στην Επισκοπή Ρεθύμνου, καταγράφοντας 25 συμμετοχές και τρία τέρματα στο πρωτάθλημα της Super League 2.

Καλωσορίζουμε τον Τιμί στην οικογένεια του Παναθηναϊκού”.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παναθηναϊκός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ