Πολλά τα ανοιχτά μέτωπα στον Παναθηναϊκό! Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς αποκτά μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση πλέον. Μετά και την εξέλιξη με τον Χατζηγιοβάνη. Ο Τάσος Χατζηγιοβάνης φαίνεται ότι θα παραμείνει τελικά στον Παναθηναϊκό και για την ερχόμενη σεζόν, αφού έληξε η διορία που υπήρχε για τη ρήτρα στο συμβόλαιό του. Μέχρι και χθες Πέμπτη 12 Αυγούστου, οποιαδήποτε ομάδα […]

Πολλά τα ανοιχτά μέτωπα στον Παναθηναϊκό! Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς αποκτά μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση πλέον. Μετά και την εξέλιξη με τον Χατζηγιοβάνη.

Ο Τάσος Χατζηγιοβάνης φαίνεται ότι θα παραμείνει τελικά στον Παναθηναϊκό και για την ερχόμενη σεζόν, αφού έληξε η διορία που υπήρχε για τη ρήτρα στο συμβόλαιό του.

Μέχρι και χθες Πέμπτη 12 Αυγούστου, οποιαδήποτε ομάδα θα μπορούσε να καταβάλει στους “πράσινους” το ποσό του 1,5 εκατομμυρίου ευρώ και να τον κάνει αυτόματα δικό της, με την Αλτάι να φθάνει κοντά στην απόκτησή του.

Όσον αφορά τον Ματέους Βιτάλ, όπως σας αναφέραμε από την αρχή μέσω του sports365.gr , η Κορίνθιανς είναι διατεθειμένη να παραχωρήσει δανεικό τον παίκτη. Με την ενδιαφερόμενη ομάδα να καλύπτει εξ ολοκλήρου το συμβόλαιό του. Ενώ είναι ανοικτή στο ενδεχόμενο να τεθεί ή όχι οψιόν αγοράς του.

Σχετικά με τον Κάιζερ, τα πράγματα είναι πιο απλά, συνάμα όμως και πιο απαιτητικά. Το Τριφύλλι έδειξε ενδιαφέρον για τον 25χρονο Βραζιλιάνο φορ. Αλλά τον θέλει όμως ελεύθερο. Ο Καϊζέρ δεσμεύεται μέχρι το τέλος του 2023 με συμβόλαιο με την ομάδα από την Κουριτίμπα.

 

 

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παναθηναϊκός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ