Επίσημη συμφωνία για Cosmote και Παναθηναϊκό. Μίδας ο Αλαφούζος με το νέο DEAL! To μεσημέρι της Παρασκευής Παναθηναϊκός και Cosmote TV γνωστοποίησαν την συνεργασία τους που μόλις ξεκίνησε θα έχει διετή διάρκεια. Οι “πράσινοι” δεν θα συμμετάσχουν σε κεντρική τηλεοπτική διαχείριση την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Παρά μόνο εάν υπάρξει αλλαγή δεδομένων και συνολικό deal όλων […]

Επίσημη συμφωνία για Cosmote και Παναθηναϊκό. Μίδας ο Αλαφούζος με το νέο DEAL!

To μεσημέρι της Παρασκευής Παναθηναϊκός και Cosmote TV γνωστοποίησαν την συνεργασία τους που μόλις ξεκίνησε θα έχει διετή διάρκεια. Οι “πράσινοι” δεν θα συμμετάσχουν σε κεντρική τηλεοπτική διαχείριση την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Παρά μόνο εάν υπάρξει αλλαγή δεδομένων και συνολικό deal όλων των ομάδων της Super League με το κανάλι της Κηφισίας την αγωνιστική περίοδο 2022/23.

Τα ματς του “τριφυλλιού” θα μεταδίδονται από την Cosmote TV, με το “πακέτο” του συνολικού deal να περιλαμβάνει εκτός των άλλων και: Τους εντός έδρας ευρωπαϊκούς προκριματικούς αγώνες του Παναθηναϊκού, τους εντός κι εκτός έδρας φιλικούς αγώνες των “πράσινων”. Αλλά και επιλεγμένα παιχνίδια των Πρωταθλημάτων Υποδομής (U19, K17).

Το ύψος της τελικής συμφωνίας με την Cosmote TV τρομάζει!  Καθώς θα αποφέρει στον Παναθηναϊκό σε ετήσια βάση ένα ποσό κοντά στα 9 εκατ. ευρώ. Ήτοι, σχεδόν 18 εκατ. ευρώ στην επόμενη διετία. Στο μεγαλύτερο τηλεοπτικό συμβόλαιο στην Ιστορία του “τριφυλλιού”, που ξεπερνά κατά πολύ τα 6,8 εκατ. ευρώ που πληρώθηκαν την περασμένη σεζόν 2020/21 από τη NOVA.

Ένα ποσό που θα επηρεάσει σίγουρα και τα μεταγραφικά. Καθώς η λογική ορίζει πως τα συγκεκριμένα χρήματα δίνουν άλλη ελευθερία στον Γιάννη Αλαφούζο και στον Ιβάν Γιοβάνοβιτς. 

Για να δούμε. Ίσως ήρθε η ώρα να “πυροδοτηθουν” όλες εκείνες οι περιπτώσεις που σας αναφέραμε μέσω του sports365.gr ως “ακατόρθωτες”.

Το ρεπορτάζ τρέχει…

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παναθηναϊκός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ