Κινείται με γρήγορους ρυθμούς στο θέμα του Πέρεθ ο Παναθηναϊκός. Στην Ελλάδα βρίσκεται από χθες ο 32χρονος Ισπανός μέσος. Ο οποίος αναμένεται να αποτελέσει το δεύτερο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού. Μετά τον Γιάννη Κώτσιρα. Το βράδυ της Δευτέρας ολοκληρώθηκαν όλες οι διαδικασίες. Καθώς η Λεγανές απέστειλε τα έγγραφα που δείχνουν πως ο παίκτης είχε μείνει […]

Κινείται με γρήγορους ρυθμούς στο θέμα του Πέρεθ ο Παναθηναϊκός.

Στην Ελλάδα βρίσκεται από χθες ο 32χρονος Ισπανός μέσος. Ο οποίος αναμένεται να αποτελέσει το δεύτερο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού. Μετά τον Γιάννη Κώτσιρα. Το βράδυ της Δευτέρας ολοκληρώθηκαν όλες οι διαδικασίες. Καθώς η Λεγανές απέστειλε τα έγγραφα που δείχνουν πως ο παίκτης είχε μείνει ελεύθερος.

Ο 32χρονος μέσος την Τρίτη (13/7) το πρωί αναμένεται να περάσει από τα απαραίτητα ιατρικά και εργομετρικά τεστ και αν όλα πάνε καλά τότε θα ενεργοποιηθεί το διετές συμβόλαιο συνεργασίας του με τον Παναθηναϊκό το οποίο έχει ήδη υπογράψει σύμφωνα με πληροφορίες, υπό την αίρεση πάντα των ιατρικών εξετάσεων.

Δεν αποκλείεται μάλιστα ο Πέρεθ να είναι σε θέση να πάρει μέρος στην απογευματινή προπόνηση της Τρίτης και να γνωρίσει τους συμπαίκτες του αλλά και τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Ενώ το πιθανότερο είναι πως και η ανακοίνωση της απόκτησης του από τους πράσινους θα γίνει στη διάρκεια της Τρίτης.

 

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παναθηναϊκός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ