Ο ιδιοκτήτης του Παναθηναϊκού αποφασίζει για την επόμενη ημέρα της ομάδας, ενώ προβλέπεται αύξηση στο μπάτζετ, χωρίς φυσικά αναίτιες σπατάλες. Η ομάδα του ΠΑΟ φέτος κυνηγά το ευρωπαϊκό εισιτήριο. Ένα εισιτήριο που, ίσως προλάβει! Όμως, έχουν γίνει παράλληλα κι οι πρώτες συζητήσεις, όσον αφορά την επόμενη σεζόν. Κάτι που φυσικά θα εξαρτηθεί κι απ’ το […]

Ο ιδιοκτήτης του Παναθηναϊκού αποφασίζει για την επόμενη ημέρα της ομάδας, ενώ προβλέπεται αύξηση στο μπάτζετ, χωρίς φυσικά αναίτιες σπατάλες.

Η ομάδα του ΠΑΟ φέτος κυνηγά το ευρωπαϊκό εισιτήριο. Ένα εισιτήριο που, ίσως προλάβει! Όμως, έχουν γίνει παράλληλα κι οι πρώτες συζητήσεις, όσον αφορά την επόμενη σεζόν. Κάτι που φυσικά θα εξαρτηθεί κι απ’ το διαθέσιμο μπάτζετ.

Σίγουρα, τα τελευταία χρόνια τα οικονομικά των «πράσινων» έχουν εξορθολογιστεί. Το 2017 είχε φτάσει στο χείλος του γκρεμού, με χρέη περίπου στα 57,4 εκατ. ευρώ. Όμως, πλέον υπάρχει ένα χρέος της τάξης των 3 εκατ. ευρώ, δίχως την εφορία.

Σχετικά με το κλείσιμο της φετινής χρονιάς, ο προϋπολογισμός της ομάδας θα φτάσει λίγο πάνω από τα 7 εκατ. ευρώ, μαζί με την εφορία. Απόφαση λοιπόν που έχει παρθεί από την ιδιοκτησία του Παναθηναϊκού, είναι να αυξηθεί σημαντικά το μπάτζετ της ομάδας.

Μιλάμε για μια αύξηση της τάξεως του 50%! Με απλά λόγια, το μπάτζετ θα ξεπεράσει τα 10 εκατ. ευρώ. Χωρίς αυτό να σημαίνει πως θα γίνουν αλόγιστες κινήσεις, ή σπατάλες. Επιπλέον, αναμένεται να γίνει ένα «συμμάζεμα» με αποχωρήσεις κάποιων ακριβών συμβολαίων, που δε βοήθησαν καθόλου. Όπως για παράδειγμα του Αγιούμπ. Και αυτά τα χρήματα θα επενδυθούν σε καλύτερες επιλογές.

Μην περιμένει ο κόσμος προσθήκες υψηλού ρίσκου, όπως πχ. Εσιέν. Το μπάτζετ θα βγει κι από τα έσοδα της ομάδας (τηλεοπτικό, κεντρική χορηγία, λοιπές χορηγίες, ποσοστό ομάδων απ’ το στοίχημα). Επίσης, κάποιες «ενέσεις» θα γίνουν κι από αύξηση μετοχικών κεφαλαίων.

Και τι σας έχουμε;

Για όλους εσάς, που θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις στο survivor και είστε κολλημένοι με το Facebook. Μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την νέα σελίδα μας. Να διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Φυσικά για τα πάντα (Survivor, Master Chef, Φάρμα, House of Fame,Battle of the Couples, και τις αγαπημένες σας τηλεοπτικές σειρές). Μπορείτε να την επισκεφτείτε εδώ[Κλικ ΕΔΩ]

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (linkSports365.gr

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παναθηναϊκός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ