Ολυμπιακός και Μανωλάς μαζί – Ένα τρελό σενάριο, αλλά για τους Ιταλούς δημοσιογράφους όχι. Από την αρχή το έδιναν σίγουρο, και ας ήταν όλοι σχεδόν εδώ στην Ελλάδα από λίγο έως πολύ κουμπωμένοι.  Αλλά πλέον από το θα γίνει πήγαμε στο οριστικό, αγαπητοί φίλοι. Μόνο για Μανωλά μιλάνε δια μέσου Ραιόλα που το έχει πάρει […]

Ολυμπιακός και Μανωλάς μαζί – Ένα τρελό σενάριο, αλλά για τους Ιταλούς δημοσιογράφους όχι. Από την αρχή το έδιναν σίγουρο, και ας ήταν όλοι σχεδόν εδώ στην Ελλάδα από λίγο έως πολύ κουμπωμένοι. 

Αλλά πλέον από το θα γίνει πήγαμε στο οριστικό, αγαπητοί φίλοι.

Μόνο για Μανωλά μιλάνε δια μέσου Ραιόλα που το έχει πάρει πάνω του, οι Μαρινάκης και Αουρέλιο ντε Λαουρέντις. Δύσκολο να μπλεχτεί για πελάτη του ο Ραιόλα και να τον πετάξουν στην απέξω. Πολύ σπάνιο φαινόμενο. Έχει τον τρόπο ο μεγαλομάνατζερ.

Ολυμπιακός και Μανωλάς sports365.gr

Δεν μπήκε ποτέ στο κάδρο ο Καμαρά. Ο Μαρινάκης τον κοστολογεί 20 ακατέβατα και με τις εμφανίσεις του, θα ανεβαίνει το κασέ του.

Από την άλλη είναι γνωστή η κακή οικονομική κατάσταση της Ιταλικής ομάδας που ψάχνει μετρητά. Εκεί τελικά πάτησε ο Ολυμπιακός και έκλεισε την δουλειά.

Ο πιο σοβαρός λόγος είναι η μεγάλη πίεση του Έλληνα ποδοσφαιριστή προς την Νάπολι.  Εκτός από την αγάπη του για τον Ολυμπιακό, θέλει να είναι κοντά και στις τουριστικές επιχειρήσεις του.

Η μεγαλύτερη μεταγραφή στην ιστορία του Ελληνικού ποδοσφαίρου

Ο Κώστας είχε δηλώσει ότι θέλει να επιστρέψει στον Ολυμπιακό! 

«Θέλω να κλείσω την καριέρα μου στον Ολυμπιακό, απ’ τον οποίο αναδείχθηκα. Συχνά μιλάω με τον πρόεδρο και μερικές φορές τον βοηθάω με κάποιες συμβουλές».

Ο παίκτης άλλωστε είναι δηλωμένος για τα «ερυθρόλευκα» συναισθήματά του και δεν έχει κρύψει λεπτό ότι θέλει σαν τρελός να επιστρέψει στο Λιμάνι.

Σας το είχαμε δώσει από τον Ιανουάριο ότι ο Ολυμπιακός το καλοκαίρι θα κάνει κίνηση για τον Κώστα Μανωλά. Αυτά για ορισμένους που έλεγαν ότι ψάχνουμε φαντάσματα.

ΠΑΕ Ολυμπιακός : «Μανωλάς, ούτε με δέκα εκατομμύρια» ·

 Ο Κώστας έχει συμβόλαιο έως το 2024 με την Νάπολι μιας και το 2019 υπέγραψε έναντι 36 εκ. ευρών για 5ετές συμβολαίου. 

Αν και ο νέος προπονητής της ομάδας του Ιταλικού Νότου, τον ήθελε στην ομάδα. Τον ξέρει άλλωστε καλά από την συνεργασία τους στην Ρόμα.

Αλλά ο Μανωλάς ήταν από την αρχή ξεκάθαρος στον ιδιοκτήτη της ομάδας Αουρέλιο ντε Λαουρέντις ότι θέλω να επιστρέψω στον Ολυμπιακό.

Η πίεση του Μανωλά προς την διοίκηση της Νάπολι και ο ρόλος του Ραιόλα ήταν οι πιο σημαντικοί παράγοντες για την μεγάλη αυτή μεταγραφή.

Τελικά έγινε το μεγάλο deal

Μιλάμε για πενταετές συμβόλαιο από πλευράς Ολυμπιακού με ετήσιες αποδοχές 2 εκ. Μιλάμε για 10 εκ στην πενταετία και αυτόματα ο πιο ακριβοπληρωμένος Έλληνας ποδοσφαιριστής.

Η Νάπολι θα εισπράξει ένα ποσό 10 εκ και θα έχει λαμβάνει αρκετά μπόνους επίτευξης στόχων με το τελικό ποσό να φτάσει στα 15 εκ.

Η μεγαλύτερη μεταγραφή στην ιστορία του Ελληνικού ποδοσφαίρου είναι έτοιμη να γίνει.

Ολυμπιακός και Μανωλάς sports365.gr (1)

Οι πληροφορίες μας από Ιταλία μας λένε ότι έχει κλείσει το θέμα, και ο παίχτης έχει πακετάρει τα πράγματα του και επιστρέφει Ελλάδα.

Δευτέρα μέχρι Τετάρτη αναμένεται να πέσουν οι υπογραφές και να ξαναντυθεί στα Ερυθρόλευκα.

Ξέρουμε ότι για πολλούς μπορεί να φαίνεται σαν σενάριο, αλλά είναι γεγονός.

Τώρα για να δούμε τι άμυνα θα παρουσιάσουν οι πρωταθλητές με Μανωλά – Παπασταθόπουλο κεντρικό δίδυμο. Και από πίσω τους ο ανερχόμενος Μπα.

Ένας μπακ και κλείνουν οι φετινές μεταγραφές, αν δεν προκύψει ξαφνική μεγάλη πώληση. Εκτός του Σεμέδο.

Ο Σεμέδο είναι οριστικό ότι φεύγει και θα είχε τελειώσει με την Γουλβς, όπως σας το είχαμε δώσει πολύ νωρίς, αν δεν έβγαινε ξαφνικά το πρόβλημα μη χορήγησης βίζα από την Αγγλία. Αν περάσει στους ομίλους του Champions League η Μπενφίκα θα τον δούμε εκεί.  Όσο για τον Σιόβα που ακούστηκε να επιστρέφει, τελικά θα κλείσει στην Ράγιο Βαγιεκάνο.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ