Σας είχαμε γράψει από αρχές του καλοκαιριού για τις “σίγουρες” πωλήσεις του Ολυμπιακού, και μάλιστα με ποσά που προκαλούν. Παρά τις ενστάσεις του Πέδρο Μάρτινς οι “Ερυθρόλευκοι” σκέφτονται σοβαρά το ενδεχόμενο να πουλήσουν 3 σημαντικά περιουσιακά τους στοιχεία. Σα, Σεμέδο και Καμαρά θεωρούνται ήδη “φευγάτοι”, με τον Ολυμπιακό όμως να βάζει αρκετά εκατομμύρια στα ταμεία […]

Σας είχαμε γράψει από αρχές του καλοκαιριού για τις “σίγουρες” πωλήσεις του Ολυμπιακού, και μάλιστα με ποσά που προκαλούν.

Παρά τις ενστάσεις του Πέδρο Μάρτινς οι “Ερυθρόλευκοι” σκέφτονται σοβαρά το ενδεχόμενο να πουλήσουν 3 σημαντικά περιουσιακά τους στοιχεία.

Σα, Σεμέδο και Καμαρά θεωρούνται ήδη “φευγάτοι”, με τον Ολυμπιακό όμως να βάζει αρκετά εκατομμύρια στα ταμεία του.

Πιο συγκεκριμένα, στην περίπτωση του Σα τα πράγματα ήταν εύκολα.

Τεράστια πώληση

Μία ακόμη τεράστια πώληση για τον Ολυμπιακό, με τον Ζοσέ Σα να ολοκληρώνει τη μεταγραφή του στην Γουλβς με πόσο κοντά στα 9εκ€(!!).

Ο Μέντες το είχε ξεκαθαρίσει πως ο παίκτης θα πωληθεί σε ποσό που ο Ολυμπιακός δύσκολα θα πει “όχι”! Οι Πρωταθλητές, μάλιστα κρατούν και ποσοστό μεταπώλησης του Σα.

Οι ερυθρόλευκοι έχουν αποδείξει πως κινούνται μαεστρικά στο “γήπεδο” των μεταγραφών και ήδη έχουν τελειώσει με τον…διάδοχο και μάλιστα με τερματοφύλακα “μπαρουτοκαπνισμένο”, όπως ο διεθνής Τσέχος κίπερ Τομας Βάτσλικ. Ο Τσέχος έρχεται την Κυριακή Ελλάδα. Σας είχαμε πει ότι είπε το ΝΑΙ ο Τσέχος και ετοιμάζει βαλίτσες.

Σειρά παίρνουν οι επόμενοι.

Από την άλλη πλευρά, οι προτάσεις που υπάρχουν  Σεμέδο και Καμαρά έχουν ακόμη δρόμο για να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις των “Ερυθρολεύκων”, όμως οι συγκυρίες ίσως ασκήσουν ιδιαιτερη πίεση στον Ολυμπιακό στο να ρίξει λίγο το κασέ τους.

Τα επόμενα 24ωρα αναμένονται εξελίξεις στο ρεπορτάζ των Πειραιωτών, με πολλά εκατομμύρια να είναι έτοιμα να εισέλθουν στα ταμεία του.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ