H σχέση ΑΕΚ και Βράνιες είναι γνωστό πως είναι κάτι παραπάνω από απλή. Ο παίκτης έρχεται και φεύγει ανά 3μηνο. Είτε κανονικά, είτε σε μορφή σεναρίων. Ο Βράνιες  δεν  υπολογιζόταν από την ομάδα του. Την Άντερλεχτ.  Η περίπτωση του λοιπόν ήταν κλασική περίπτωση μεταγραφής του στην ΑΕΚ. Ο Βλάνταν Μιλόγιεβιτς μάλιστα φημολογείται πως ήθελε την […]

H σχέση ΑΕΚ και Βράνιες είναι γνωστό πως είναι κάτι παραπάνω από απλή. Ο παίκτης έρχεται και φεύγει ανά 3μηνο. Είτε κανονικά, είτε σε μορφή σεναρίων.

Ο Βράνιες  δεν  υπολογιζόταν από την ομάδα του. Την Άντερλεχτ.  Η περίπτωση του λοιπόν ήταν κλασική περίπτωση μεταγραφής του στην ΑΕΚ.

Ο Βλάνταν Μιλόγιεβιτς μάλιστα φημολογείται πως ήθελε την επιστροφή του παίκτη.

Ο Μελισανίδης τον ήθελε σαν τρελός και έψαχνε την ευκαιρία να τον φέρει, αλλά χωρίς να πληρώσει αυτά που αρχικά ήθελαν οι Βέλγοι.

Οι φίλοι της Ένωσης από την άλλη είναι διχασμένοι. Άλλοι τον λατρεύουν φανατικά. Άλλοι πάλι λατρεύουν να δηλώνουν πως δεν κάνει!

Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής πάντα λέει ότι είναι ΑΕΚ, μέχρι να φύγει.

Αυτή είναι η τρίτη φορά που ο Βράνιες θα γίνει ποδοσφαιριστής της Ένωσης. Θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο.

Ο ποδοσφαιριστής σε αυτήν την ηλικία δεν περιμένουμε ότι θα αλλάξει. Θα είναι ο καλός Βράνιες αγωνιστικά, αλλά με τον περίεργο χαρακτήρα του δε.  Πάνε πακέτο αυτά τα δύο.

Ποια είναι η δική σου γνώμη;

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΑΕΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ