Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ – Το Κύπελλο Ελλάδας για τον πρωταθλητή Ολυμπιακό που ήθελε να κάνει το νταμπλ για 2η συνεχόμενη χρονιά, και τον δεύτερο του πρωταθλήματος  ΠΑΟΚ που ήθελε να σώσει μια μέτρια χρονιά ένα τρόπαιο. Τελικά στο τέλος ο ΠΑΟΚ στα τελειώματα του αγώνα κατάφερε να βρει το δεύτερο γκολ και να πάρει τελικά τον […]

Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ – Το Κύπελλο Ελλάδας για τον πρωταθλητή Ολυμπιακό που ήθελε να κάνει το νταμπλ για 2η συνεχόμενη χρονιά, και τον δεύτερο του πρωταθλήματος  ΠΑΟΚ που ήθελε να σώσει μια μέτρια χρονιά ένα τρόπαιο.

Τελικά στο τέλος ο ΠΑΟΚ στα τελειώματα του αγώνα κατάφερε να βρει το δεύτερο γκολ και να πάρει τελικά τον όγδοο τίτλο της ιστορίας του. Ο Κρμέντσικ τελικά θα μείνει στην ιστορία ως ήρωας του αγώνα αφού με το δικό του γκολ στο 90ολεπτ’ο. Θα μπορούσε να ήταν το μαύρο πρόβατο του δικεφάλου αφού πριν μερικά είχε χάσει δύο πολύ κλασικές ευκαιρίες να κάνει το 2-1.

Ο Ολυμπιακός αφού μετά την ισοφάριση που ήταν κυρίαρχος του αγώνα και δεν κατάφερε να πάρει προβάδισμα, τελικά θα το πλήρωνε, όπως και έγινε. Ο Πέδρο Μαρτίνς έπεσε στην παγίδα του Γκαρσία ξεκάθαρα.

ΠΑΟΚ: Οι πανηγυρισμοί στα αποδυτήρια

Πρώτο ημίχρονο

Ο ΠΑΟΚ ανοίγει το σκορ  στο 36ο λεπτό έπειτα από λάθος του Εμβιλά που βρήκε άτσαλα τον Σβαμπ.

Το πέναλτι εκτέλεσε εύστοχα ο Βιερίνια και έδωσε το προβάδισμα στον ΠΑΟΚ.

Στην αρχή του αγώνα και στο 13ο λεπτό ο Μπρούμα έχασε σημαντική ευκαιρία να δώσει το προβάδισμα στον Ολυμπιακό.

Ο ΠΑΟΚ είχε χτυπήσει το καμπανάκι στην άμυνα του Ολυμπιακού και στο 25ο λεπτό με το δοκάρι του Σφιντέρσκι.

Προς το τέλος του πρώτου ημιχρόνου στο 45ο λεπτό, ο Ολυμπιακός ζήτησε πέναλτι του Βαρέλα πάνω στον Ανδρούτσο, αλλά ο Μακέλι είπε πως δεν υπάρχει παράβαση

Δεύτερο ημίχρονο

Ο Ολυμπιακός με τον Κώστα Φορτούνη στην ενδεκάδα ξεκίνησε το 2ο ημίχρονο και δικαίωσε τον Πέδρο Μαρτίνς αφού από αυτόν ξεκίνησε η ισοφάριση του σκορ.
Εκτέλεση κόρνερ του Φορτούνη στο 50ο λεπτό, ο Βιεϊρίνια χάνει τον Γάλλο και εκείνος με εξαιρετικό πλασέ κάνει το 1-1 και ρεφάρει το λάθος του πρώτου ημιχρόνου.

Στο 55ο λεπτό κοντά στην ανατροπή ο Μασούρας, μεγάλη επέμβαση ο Πασχαλάκης

Στο τέλος του αγώνα με μαγική ασίστ του Ζίβκοβιτς που τακουνιά βρήκε τον Κρμέντσικ που στην τρίτη μεγάλη ευκαιρία που του δόθηκε έκανε το 1-2 που μπορεί να είναι και το γκολ που θα χαρίσει την κούπα στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Λίγα λεπτά πριν ο Κρμεντσικ είχε χάσει άλλες δύο εξαιρετικές ευκαιρίες για να σκοράρει.

Οι δηλώσεις

Πέδρο Μαρτίνς

Βιερίνια

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Κύπελλο Ελλάδας

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΠΑΟΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ