Με τον Ολυμπιακό να βρίσκεται πλέον σε τροχιά Europa League, oι «ερυθρόλευκοι» εξετάζουν την επόμενη μεταγραφική τους κίνηση. Αυτή την φορά, στο επίκεντρο είναι το όνομα του Βραζιλιάνου Βίκτορ Γιαν Σόουζα Σάντος, ο οποίος αγωνίζεται στην δεύτερη ομάδα της Σάντος. Τα ρεπορτάζ από Βραζιλία και Πορτογαλία τις τελευταίες ώρες λένε πως οι «ερυθρόλευκοι», μαζί με […]

Με τον Ολυμπιακό να βρίσκεται πλέον σε τροχιά Europa League, oι «ερυθρόλευκοι» εξετάζουν την επόμενη μεταγραφική τους κίνηση. Αυτή την φορά, στο επίκεντρο είναι το όνομα του Βραζιλιάνου Βίκτορ Γιαν Σόουζα Σάντος, ο οποίος αγωνίζεται στην δεύτερη ομάδα της Σάντος.

Τα ρεπορτάζ από Βραζιλία και Πορτογαλία τις τελευταίες ώρες λένε πως οι «ερυθρόλευκοι», μαζί με την ισπανική Έλτσε, επιθυμούν την απόκτηση του Βίκτορ Γιαν. Πιο συγκεκριμένα, το δημοσίευμα είναι της πορτογαλικής «Jornal O’ Jogo».

O νεαρός μεσοεπιθετικός έχει συμβόλαιο για έναν χρόνο ακόμα με τη Σάντος. Ενώ αξίζει να σημειωθεί πως μετράει έξι συμμετοχές με την U17 της Βραζιλίας. Ο Βίκτορ Γιαν είναι μόλις 20 ετών. Και θεωρείται από τα σημαντικότερα ταλέντα του βραζιλιάνικου ποδοσφαίρου.

Οι δυσκολίες με Αντούνα

Μεγάλη έκταση έχει λάβει στο Μεξικό η περίπτωση του Ουριέλ Αντούνα. Που έχει προταθεί από το Νέρι Καστίγιο στον Ολυμπιακό, αλλά η ομάδα του είναι κάθετα αρνητική.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε  ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας δεν υπάρχει ακόμη κάποια πρόταση από τον Ολυμπιακό για τον Ουριέλ Αντούνα. Όμως παράλληλα διευκρίνισε ότι η ομάδα του δεν πρόκειται να δεχτεί να παραχωρήσει τον 24χρονο διεθνή εξτρέμ με λιγότερα από 11 εκατομμύρια δολάρια. Όσα είχε δώσει για να τον αγοράσει πριν από δύο χρόνια. Από την Μάντσεστερ Σίτι.

Ο Αντούνα έχει προταθεί από τον Νέρι Καστίγιο στον Ολυμπιακό. Και σύμφωνα με τον παλιό άσο των ερυθρολεύκων έχει υπάρξει συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή, σε συνομιλίες με τον Κριστιάν Καρεμπέ. Ωστόσο ο ίδιος ο Νέρι διευκρίνισε πως «δεν είναι θέμα που μπορώ να κάνω κάτι εγώ ή ο Ολυμπιακός», εννοώντας προφανώς ότι ο παίκτης είναι δεσμευμένος με συμβόλαιο.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ