Τρέχουν τα μεταγραφικά αλλά συνεχίζεται η προετοιμασία στον Ολυμπιακό! Οι “ερυθρόλευκοι” είχαν το τελευταίο τεστ σήμερα πριν τον πρώτο τους αγώνα για την προκριματική φάση με την Νέφτσι Μπακού. Ολυμπιακός – Άρης 3-0  Στο Καραϊσκάκης ο Ολυμπιακός υποδέχτηκε τον Άρη και έπαιξε κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο, κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο.  Όμως εμφάνισε και προβλήματα, και […]

Τρέχουν τα μεταγραφικά αλλά συνεχίζεται η προετοιμασία στον Ολυμπιακό! Οι “ερυθρόλευκοι” είχαν το τελευταίο τεστ σήμερα πριν τον πρώτο τους αγώνα για την προκριματική φάση με την Νέφτσι Μπακού.

Ολυμπιακός – Άρης 3-0 

Στο Καραϊσκάκης ο Ολυμπιακός υποδέχτηκε τον Άρη και έπαιξε κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο, κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο.  Όμως εμφάνισε και προβλήματα, και σίγουρα δεν μπορεί να βγάλει κανένας ασφαλή συμπεράσματα.  Μιλάμε για ένα φιλικό που δοκιμάστηκαν συστήματα και συνολικά 20 παίχτες.

Ο Άρης ειδικά στο πρώτο ημίχρονο είχε τις κλασικές ευκαιρίες να είναι μπροστά στο σκορ και μάλιστα δύο φορές η μπάλα βρήκε τα δοκάρια του Τζολάκη.

Σίγουρα ο Μαρτίνς είδε αυτά που ήθελε για να καταλήξει στους παίχτες που θα χρησιμοποιήσει στον αγώνα με την Νέφτσι.

Τα γκολ και οι καλύτερες στιγμές του αγώνα

Οι καλύτερες στιγμές της αναμέτρησης ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Άρη, στο πλαίσιο του φιλικού αγώνα στο στάδιο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Τι δήλωσαν οι δύο προπονητές

Μαρτίνς: «Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια, έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας »

Ο προπονητής του Ολυμπιακού εξέφρασε τη βεβαιότητά του ότι ο Ολυμπιακός θα παρουσιαστεί έτοιμος στα παιχνίδια με τη Νέφτσι.

Μάντζιος: «Ηταν ένα δυνατό τεστ – Είχαμε δύο ημίχρονα»

Ευχαριστημένος από την απόδοση του Άρη στο πρώτο ημίχρονο του φιλικού κόντρα στον Ολυμπιακό ήταν ο Άκης Μάντζιος, που τόνισε ότι το τελικό 3-0 δεν ανταποκρίνεται στην εικόνα του ματς.

Αγκιμπού Καμαρά: «Ξέρω καλά τις απαιτήσεις του κόσμου, είμαι έτοιμος να δουλέψω»
Ο νεοαποκτηθείς άσος του Ολυμπιακού, Αγκιμπού Καμαρά, μίλησε για την πρώτη του εμπειρία στα ερυθρόλευκα μετά το τέλος της φιλικής αναμέτρησης με τον Άρη.

Και τώρα η Νέφτσι

Με τη Νέφτσι ο Ολυμπιακός στον β’ προκριματικό γύρο του Champions League

Η Νέφτσι Μπακού επικράτησε με σκορ 2-1 της Ντινάμο Τιφλίδας και με συνολικό σκορ 4-2 πήρε την πρόκριση για τον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League, όπου θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ