Μπαράζ μεταγραφικών κινήσεων ετοιμάζεται από τον Ολυμπιακό. Οι “Πειραιώτες” σχεδιάζουν την ενισχυση του ρόστερ τους. Και από τα επόμενα 24ωρα αναμένονται ανακοινώσεις παικτών. Πρώτη περίπτωση που βρίσκεται κοντά σε συμφωνία είναι αυτή του Χένρι Ονιεκούρου. Μία ποιοτική λύση για τα άκρα της επίθεσης και δυνατή επιθυμία του Πέδρο Μάρτινς για την ομάδα. Ο Ονιεκούρου ανήκει […]

Μπαράζ μεταγραφικών κινήσεων ετοιμάζεται από τον Ολυμπιακό. Οι “Πειραιώτες” σχεδιάζουν την ενισχυση του ρόστερ τους. Και από τα επόμενα 24ωρα αναμένονται ανακοινώσεις παικτών.

Πρώτη περίπτωση που βρίσκεται κοντά σε συμφωνία είναι αυτή του Χένρι Ονιεκούρου.

Μία ποιοτική λύση για τα άκρα της επίθεσης και δυνατή επιθυμία του Πέδρο Μάρτινς για την ομάδα.

Ο Ονιεκούρου ανήκει στη Μονακό. Αλλά αγωνίστηκε ως δανεικός στην Τουρκία. Η Γαλατά θέλει να τον κρατήσει στο ρόστερ της και για αυτό παζαρεύει με τη Μονακό. Από την άλλη υπάρχει και η Φενερμπαχτσέ. Η οποία επίσης ενδιαφέρεται να εντάξει τον Ονιεκούρου στο δυναμικό της.

Ο 24χρονος Νιγηριανός εξτρέμ της Γαλατασαράι (δανεικός ξαναλέμε) πραγματοποίησε αρκετά καλή σεζόν στο τούρκικο πρωτάθλημα. Σε 19 εμφανίσεις είχε 5 γκολ και 5 ασίστ.

Ενίσχυση και στα μπακ για τον Ολυμπιακό. Με την δεύτερη περίπτωση παίκτη να ακούει στο όνομα Χοακίν Πικέρες.

Ο οποίος αρέσει πολύ στον Ολυμπακό. Ο 23χρονος μάλιστα μπορεί να αποτελέσει και επένδυση για το μέλλον, καθώς βρίσκεται σε κατάλληλη ηλικία και διαθέτει αρκετό ταλέντο.

Με ύψος 1,85μ. ο Πικέρες αγωνίζεται με την ίδια ευχέρεια τόσο ως αριστερός μπακ όσο και ως αριστερό χαφ. Φέτος με τη φανέλα της Πενιαρόλ έχει συμμετάσχει σε 11 αγώνες κι έχει μοιράσει 5 ασίστ.

Το συμβόλαιό του με την ομάδα από την Ουρουγουάη ολοκληρώνεται τον Δεκέμβριο του 2022 και η χρηματιστηριακή του αξία ανέρχεται στο 1 εκατομμύριο ευρώ.

Προϊόν της ακαδημίας της Ντιφενσόρ όπου και αγωνίστηκε μέχρι τον Ιούλιο του 2019 και την μεταγραφή του στην Ρίβερ Πλέιτ της Ουρουγουάης από την οποία τον απέκτησε η Πενιαρόλ τον Ιανουάριο του 2020 έναντι 270 χιλιάδων ευρώ.

Τέλος, έχει 26 συμμετοχές με τις ομάδες Κ17 και Κ23 της εθνικής ομάδας της Ουρουγουάης.

https://www.youtube.com/watch?v=zdKfJRuznng

Στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού να τονίσουμε πως υπάρχει άλλο ένα  όνομα. Μέσα στο συρτάρι του Πέδρο Μάρτινς. Το οποίο δεν έχει διαρρεύσει προς τα έξω. Το ενδιαφέρον και οι συζητήσεις πάντως βρίσκονται σε εξαιρετικό επίπεδο.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ