Κάθε μέρα που περνάει όλο και φουντώνει περισσότερο η μεταγραφική υπόθεση του Ζοσέ Σα στην Γούλβς! Η Γούλβς για να ασχοληθεί με την αγορά βασικού πορτιέρε θα πρέπει πρώτα να παραχωρήσει τον Ρουί Πατρίτσιο στην Ρόμα. Μόνο που και οι “τζιαλορόσι” για να αγοράσουν τον τερματοφύλακα της εθνικής Πορτογαλίας θα πρέπει να εκταμιεύσουν χρήματα απο την πώληση […]

Κάθε μέρα που περνάει όλο και φουντώνει περισσότερο η μεταγραφική υπόθεση του Ζοσέ Σα στην Γούλβς!

Η Γούλβς για να ασχοληθεί με την αγορά βασικού πορτιέρε θα πρέπει πρώτα να παραχωρήσει τον Ρουί Πατρίτσιο στην Ρόμα. Μόνο που και οι “τζιαλορόσι” για να αγοράσουν τον τερματοφύλακα της εθνικής Πορτογαλίας θα πρέπει να εκταμιεύσουν χρήματα απο την πώληση του Πάου Λόπες.

Με την Ατλέτικο Μαδρίτης να μπαίνει στο κάδρο. Αφού η νέα πρωταθλήτρια Ισπανίας εμφανίζεται να ενδιαφέρεται για τον Πάου Λόπες αλλά και τον Ζοσέ Σα, για μπακ απ του Ομπλακ. Και στις τρεις υποθέσεις είναι ο περίφημος Πορτογάλος ατζέντης Ζόρζε Μέντες.

Ως εναλλακτική για τον Σα, υπάρχει η Κρίσταλ Πάλας. Του επίσης δικού του κόουτς Νούνο Εσπίριτο.

Ο Μέντες γνωρίζει πολύ καλά την ύπαρξη υψηλότατου μπάι άουτ στο συμβόλαιο του Σα με τον Ολυμπιακό. Ξέρει πως αυτό δεν μπορεί να καλυφθεί. Και θα κάνει τις αντιπροτάσεις του στο οικονομικό προς τους “ερυθρόλευκους”. Εξασκώντας και την γνωστή πιεσή του, δίνοντας τους να καταλάβουν πως αυτό το καλοκαίρι ο Σα θα πρέπει να φύγει!

Ηχρηματιστηριακή αξία του Σα είναι στα 7,5 εκ ευρώ. Για τον Πατρίτσιο η Γούλβς το 2018 είχε πληρώσει 18,5 εκατ. στην Σπόρτινγκ, για τον Λόπες η Ρόμα έδωσε  το 2019 23,5 εκατ. στην Μπέτις, το ίδιο καλοκαίρι που ο Ολυμπιακός αγόρασε αντί 2,5 εκατ. ευρώ τον Σα απο την Πόρτο.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ