Η απόκτηση στόπερ και κεντρικού χαφ αποτελεί προτεραιότητα στο μυαλό του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.  Οι Πράσινοι ξετάζουν λεπτομερώς την αγορά, προκειμένου να καταλήξουν στην καλύτερη δυνατή περίπτωση. Όσον αφορά τον κεντρικό αμυντικό, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς φέρεται να έχει εντοπίσει τον ποδοσφαιριστή. Που διαθέτει τα απαιτούμενα χαρακτηριστικά. Την εμπειρί και γρήγορη σκέψη στην πρώτη πάσα. Και σύμφωνα […]

Η απόκτηση στόπερ και κεντρικού χαφ αποτελεί προτεραιότητα στο μυαλό του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.  Οι Πράσινοι ξετάζουν λεπτομερώς την αγορά, προκειμένου να καταλήξουν στην καλύτερη δυνατή περίπτωση.

Όσον αφορά τον κεντρικό αμυντικό, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς φέρεται να έχει εντοπίσει τον ποδοσφαιριστή. Που διαθέτει τα απαιτούμενα χαρακτηριστικά. Την εμπειρί και γρήγορη σκέψη στην πρώτη πάσα. Και σύμφωνα με το ρεπορτάζ οι “πράσινοι” θα ξεκινήσουν άμεσα τις διαπραγματεύσεις με τους εκπροσώπους του.

Από εκεί και πέρα, αναφορικά με τη θέση του κεντρικού χαφ, ο Παναθηναϊκός έχει ξεχωρίσει 2-3 περιπτώσεις ποδοσφαιριστών και σύντομα αναμένονται εξελίξεις. Η μία από αυτές ταιριάζει απόλυτα στον έλεγχο κατοχής μπάλας και στην ταχύτητα που αναζητά ο τεχνικός του ΠΑΟ.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς προσπαθεί απ’ τις πρώτες προπονήσεις να αλλάξει… ταχύτητα στον Παναθηναϊκό και να βάλει το μυαλό των παικτών του σε πιο γρήγορο τέμπο

Έχει “διαβάσει” πάρα πολύ… Παναθηναϊκό (τον περσινό Παναθηναϊκό) ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Και προφανώς και δεν είναι τυχαίο το γεγονός πως από τις πρώτες κιόλας προπονήσεις του στο “τριφύλλι” έχει επικεντρωθεί στο πως θα αλλάξει… ταχύτητα στο παιχνίδι των “πράσινων”.

Ο Παναθηναϊκός ήταν πολύ αργός, εκνευριστικά προβλέψιμος και πολύ εύκολα αντιμετωπίσιμος ως αντίπαλος την περσινή σεζόν. Τόσο επί Πογιάτος, όσο (πολύ περισσότερο) κι επί Μπόλονι. Κι αυτό προσπαθεί να το αλλάξει από νωρίς ο Σέρβος τεχνικός.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παναθηναϊκός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ