Όγκνιεν Βράνιες: τι… παιδί κι αυτό! Ε; “Κακός γιός ενός καλού πατέρα” δήλωσε ο Βόσνιος μετά την -τρίτη- επίσημη παρουσίασή του από την ΑΕΚ. Και αναφέρθηκε, φυσικά, στον Δημήτη Μελισσανίδη. Τον στοργικό πατέρα που, μεγαλόψυχα, συγχώρεσε τον παραστρατημένο γιο και τον δέχθηκε ξανά στην αγκαλιά του… Φυσικά, ολίγη αυτοκριτική από πλευράς του… ατίθασου (για να […]

Όγκνιεν Βράνιες: τι… παιδί κι αυτό! Ε; “Κακός γιός ενός καλού πατέρα” δήλωσε ο Βόσνιος μετά την -τρίτη- επίσημη παρουσίασή του από την ΑΕΚ. Και αναφέρθηκε, φυσικά, στον Δημήτη Μελισσανίδη. Τον στοργικό πατέρα που, μεγαλόψυχα, συγχώρεσε τον παραστρατημένο γιο και τον δέχθηκε ξανά στην αγκαλιά του…

Φυσικά, ολίγη αυτοκριτική από πλευράς του… ατίθασου (για να μην πούμε τίποτε πιο βαρύ) Όγκνιεν, δεν είναι κακή. Η παραδοχή ενός σφάλματος ποτέ δεν έβλαψε. Όμως η συγγνώμη που μετράει είναι η έμπρακτη. Όχι η προφορική -κι ας έχει και μια νότα… ποιητική και μια συγκινητική αναφορά που παραπέμπει σε οικογένεια.

Η έμπρακτη συγγνώμη είναι πιο καλή…

Με άλλα λόγια, καλή και πιασάρικη η δήλωση του διεθνούς στόπερ. Αλλά στην ΑΕΚ θα εκτιμήσουν πολύ περισσότερο, αυτή την τρίτη φορά , να δουν στο γήπεδο έναν Βράνιες πιο ήρεμο, πιο σοβαρό και πιο σταθερό. Ένα… καλό γιο, με άλλα λόγια.

Προς το παρόν, ο 32χρονος Βόσνιος δείχνει, πάντως, ιδιαίτερα ορεξάτος να μπει όσο πιο γρήγορα γίνεται στο αγωνιστικό πρόγραμμα της ομάδας.

Μάλιστα, σύφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει την Πέμπτη κιόλας θέλει να παίξει απέναντι στη Βελέζ. Τόσο, ώστε είπε στον εργοφυσιολόγο της ομάδας, Γρηγόρη Μπογδάνη: «Δεν ξέρω τι θα κάνεις. Εγώ την Πέμπτη θέλω να παίξω. Έτοιμος είμαι, πάω τώρα να σου διαλύσω τα μηχανήματα»!

Τώρα αν θα διαλύσει -μόνο- τα μηχανήματα με τις επιδόσεις του, αυτό θα είναι ό,τι καλύτερο, για τον ίδιο και την ΑΕΚ.  Αλλά αυτό θα φανεί εντός των γραμμών και εντός των αποδυτηρίων, φυσικά.

Από τα “καμμένα λάδια” στις βιβλικές αλληγορίες

Βλέπετε, μπορεί ο Βράνιες να λέει τώρα “Η μοίρα μου με την ΑΕΚ είναι κοινή”. Αλλά δεν έχει δα περάσει και πολύς καιρός από τότε που ο μεν -σήμερα- “καλός πατέρας” έλεγε για τον παίκτη:
“Δεν είναι κακό παιδί. Έχει την τρέλα του. Είναι καμένα λάδια, δεν τα βάζεις σε νέο αυτοκίνητο”.
Και ο “κακός γιός” έγραφε στο Instagram: «Ο πρόεδρος μπερδεύτηκε λίγο. Ήθελε να πει ότι σε παλιά αυτοκίνητα δεν βάζουμε καινούργιο λάδι».

Τώρα, από… τις μηχανολογικές μεταφορές, περάσαμε στις βιβλικές αλληγορίες. Ας είναι. Ο καθρέφτης είναι πάντοτε το γήπεδο και εκεί θα φανούν όλα.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΑΕΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ