Το μπαμ με Σέρχιο Εσκουδέρο πάει να κάνει ο Ολυμπιακός! Ο εμβληματικός αρχηγός της Σεβίλλης έμεινε ελεύθερος πριν από λίγες μέρες από την ομάδα της Ανδαλουσίας. Έτοιμο το μπαμ από τον πρωταθλητή Ο Εσκουδέρο μετρά γεμάτες σεζόν με τον Ισπανικό σύλλογο. Ενώ έχει στο παλμαρέ του και 2 Europa League. Πέρσι ο παίκτης είχε απασχολήσει […]

Το μπαμ με Σέρχιο Εσκουδέρο πάει να κάνει ο Ολυμπιακός! Ο εμβληματικός αρχηγός της Σεβίλλης έμεινε ελεύθερος πριν από λίγες μέρες από την ομάδα της Ανδαλουσίας.

Έτοιμο το μπαμ από τον πρωταθλητή

Ο Εσκουδέρο μετρά γεμάτες σεζόν με τον Ισπανικό σύλλογο. Ενώ έχει στο παλμαρέ του και 2 Europa League. Πέρσι ο παίκτης είχε απασχολήσει ξανά τους “Ερυθρόλευκους” με την περιπτωση του να είναι αρκετά δύσκολη. Λόγω συμφωνίας με την Σεβίλλη.

Αποτελεί αδιαμφισβήτητα ένα από τα πιο HOT ονόματα ελεύθερων ποδοσφαιριστών της αγοράς. Ενώ βρίσκεται στο στόχαστρο πολλών ομάδων της Elite του εξωτερικού.

Ιδανική μεταγραφή

Η περίπτωση του Ολυμπιακού εξιτάρει τον παίκτη. Καθώς θέλει να βρεθεί στο Champions League με τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Σύμφωνα μάλιστα με το ρεπορτάζ ο παίκτης βρίσκεται πιο κοντά από όσο νομίζουμε στην συμφωνία με την ομάδα του Πειραιά Με τον Ολυμπιακό μέχρι και σήμερα να έχει κινηθεί αρκετά αθόρυβα στην περίπτωση του Εσκουδέο.

Ειδικά από τη στιγμή που μιλάμε για (ελεύθερο) ποδοσφαιριστή, που ολοκλήρωσε την παρουσία του στη Σεβίλλη με 176 συμμετοχές, 7 γκολ και 13 ασίστ σε 6 σεζόν. Ενώ πριν λίγα χρόνια έφτασε έως την εθνική ομάδα της Ισπανίας!

Λεπτομέρειες απομένουν για να κλείσει και τυπικά η μεγάλη μεταγραφή

Σεβίλλη

Πέρυσι ο Εσκουδέρο ήταν αναπληρωματικός (σ.σ. 14 συμμετοχές), λόγω της παρουσίας του Ακούνια. Εώ τη σεζόν 2019-20, είχε 21 αγώνες (1 γκολ, 1 ασίστ), αλλά έχασε μεγάλο μέρος της σεζόν με τραυματισμό στον αγκώνα.

Στα 31 του δεν θεωρείται σε καμία περίπτωση «τελειωμένος». Ενώ έχει και παραστάσεις εκτός Ισπανίας. Καθώς πέρασε τρία χρόνια στη Γερμανία, με τη φανέλα της Σάλκε (2010-13).

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ