O Παναθηναϊκός βρίσκεται σε ελεύθερη πτώση κάτι που φαίνεται σε πρωτάθλημα και κύπελλο. 100% ευθύνη Μπόλονι που έχει κάνει την ομάδα άνω κάτω αγωνιστικά λαλά και ψυχολογικά. Ο ΠΑΣ ξεκάθαρα ανώτερος τον κέρδισε τρεις φορές και κυριολεκτικά τον έστειλε μετεξεταστέο. Τέλος η χρονιά για τους πράσινους αφού εκτός του αποκλεισμού στο κύπελλο και στο πρωτάθλημα […]

O Παναθηναϊκός βρίσκεται σε ελεύθερη πτώση κάτι που φαίνεται σε πρωτάθλημα και κύπελλο. 100% ευθύνη Μπόλονι που έχει κάνει την ομάδα άνω κάτω αγωνιστικά λαλά και ψυχολογικά. Ο ΠΑΣ ξεκάθαρα ανώτερος τον κέρδισε τρεις φορές και κυριολεκτικά τον έστειλε μετεξεταστέο. Τέλος η χρονιά για τους πράσινους αφού εκτός του αποκλεισμού στο κύπελλο και στο πρωτάθλημα η τετράδα είναι όνειρο απατηλό.

Πολλά σύννεφα για Μπόλονι, αλλά και για Αλαφούζο που τόσα χρόνια δεν έχει καταφέρει να βρει τον σωστό δρόμο. Δύσκολο να βγάλει την χρονιά ο Ρουμάνος.

ΠΑΣ – Γιάννινα – Παναθηναϊκός 1 – 0

Ένας εκπληκτικός ΠΑΣ πέταξε εκτός κυπέλλου και πιθανότατα και εκτός Ευρώπης τον Παναθηναϊκό που δεν μπορούσε να μπει στον αγώνα και απλά περίμενε το μοιραίο. Ομάδα χωρίς ψυχολογία, και είναι σίγουρα έργο Μπόλονι, που έχει χάσει τον έλεγχο.

Ο ΠΑΣ είναι ομάδα, και ο Παναθηναϊκός κάτι σαν ομάδα… Λογικό λοιπόν να κερδίσει για μια ακόμα φορά η ομάδα που, ήξερε τι θέλει και κυρίως τι να κάνει στο γήπεδο.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα κύριοι είναι ομάδα με αρχή και τέλος. Και με προπονητή που εμπνέει τους παίχτες του. Ο Μπόλονι χαμένος δεν έχει σύστημα, δεν έχει κοντά του τους ποδοσφαιριστές και ο ιδιοκτήτης της ομάδας απλά παρακολουθεί τις εξελίξεις.

Ένα σουτ και μια κεφαλιά ήταν όλες οι τελικές προσπάθειες της ομάδας του Μπόλονι, σέ ένα αγώνα που θα ξεχαστεί γρήγορα. Ο ΠΑΣ πέτυχε το μοναδικό γκολ της συνάντησης στο 19′ λεπτό με τον Μιλιντσεάνου, έπειτα από, άμορφο πλασέ στον Διούδη.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παναθηναϊκός

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΠΑΣ Γιάννινα

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ