Ο  ΠΑΟΚ  θα ντύσει στα ασπρόμαυρα, τον Ιάπωνα παιχταρά.  Σας είχαμε ενημερώσει από παλαιότερο άρθρο μας ότι ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται για τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή και δεν θα μείνει εκτός της αγοράς των ελευθέρων ποδοσφαιριστών. Το πρωτάθλημα παραμένει ο πρώτος στόχος. Η συμφωνία ΠΑΟΚ – Καγκάβα αφορά 1,5 χρόνο συνεργασίας. Ο έμπειρος άσος τελικά πείστηκε να συνεχίσει την […]

Ο  ΠΑΟΚ  θα ντύσει στα ασπρόμαυρα, τον Ιάπωνα παιχταρά. 

Σας είχαμε ενημερώσει από παλαιότερο άρθρο μας ότι ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται για τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή και δεν θα μείνει εκτός της αγοράς των ελευθέρων ποδοσφαιριστών. Το πρωτάθλημα παραμένει ο πρώτος στόχος.

Η συμφωνία ΠΑΟΚ – Καγκάβα αφορά 1,5 χρόνο συνεργασίας. Ο έμπειρος άσος τελικά πείστηκε να συνεχίσει την καριέρα του στον Δικέφαλο καθώς παρά το γεγονός πως περίμενε στην προηγούμενη μεταγραφική περίοδο μία πρόταση από Ισπανία ή Ιταλία, αυτό δεν έγινε και έτσι η Θεσσαλονίκη είναι ο επόμενος προορισμός της καριέρας του.

Μία σπουδαία μεταγραφική κίνηση

Είναι ένας παίκτης που είχε ακουστεί και παλαιότερα για τον Δικέφαλο του Βορρά, με τους επιτελείς της ομάδας να μην εγκατέλειψαν τοις προσπάθειες τους και τελικά να κάνουν την μεγάλη συμφωνία.

Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή με εκπληκτικά τεχνικά χαρακτηριστικά, μεγάλη ποιότητα και σπουδαία εμπειρία στο κορυφαίο ευρωπαϊκό επίπεδο.

Ο ΠΑΟΚ είναι δεδομένο πως θα ήθελε ποδοσφαιριστή που θα τον ενισχύσει, ειδικά στη μεσαία γραμμή. Τον Γιαπωνέζο δεν τον ξεπερνάς έτσι όταν έρθει στον δρόμο σου. Το κακό είναι πως κάτω από το επταψήφιο δεν πέφτει για κανέναν λόγο. Ο ΠΑΟΚ κάνει την μεγάλη υπέρβαση

Ο Καγκάβα είναι 97 φορές διεθνής με την Ιαπωνία, έχοντας παράλληλα και 31 τέρματα ενώ φυσικά γνωστός σε παγκόσμιο επίπεδο είναι για την καριέρα του σε συλλογικό επίπεδο.

Ο Καγκάβα βρίσκεται χωρίς ομάδα από τον Οκτώβριο του 2020, όταν και είχε αποχωρήσει από τη Σαραγόσα. Με τον σύλλογο της Segunda Division πρόλαβε να αγωνιστεί σε 36 ματς, έχοντας 4 γκολ και 2 ασίστ.

Ο Καγκάβα που τον μάθαμε στην Μπορούσια Ντόρτμουντ και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.Ο Καγκάβα με τη φανέλα της Ντόρτμουντ είχε μια εκπληκτική πρώτη θητεία κα οι εμφανίσεις του ανάγκασαν τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να δαπανήσει 18 εκατομμύρια ευρώ το 2012 για να τον κάνει δικό της. Στο Ολντ Τράφορντ, ο Ιάπωνας είχε 57 ματς, 6 γκολ και 10 ασίστ. Δύο χρόνια αργότερα επέστρεψε στην Ντόρτμουντ, με τα χρώματα της οποίας έχει συνολικά 216 συμμετοχές, 60 γκολ και 55 ασίστ!

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΠΑΟΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ