Ο ΠΑΟΚ δυστυχώς μετά την αυτοκτονία στην Κύπρο που έχασε από μια κατώτερη και αδιάφορη Ομόνοια, έπαιξε σε ένα αδιάφορο βαθμολογικό αγώνα με την Γρανάδα, και έμεινε στην ισοπαλία, με το μυαλό του να είναι όπως φάνηκε στις υποχρεώσεις του στο Ελληνικό πρωτάθλημα. Αποκλείστηκε από την συνέχεια της διοργάνωσης και καταστροφική ημέρα για το Ελληνικό ποδόσφαιρο […]

Ο ΠΑΟΚ δυστυχώς μετά την αυτοκτονία στην Κύπρο που έχασε από μια κατώτερη και αδιάφορη Ομόνοια, έπαιξε σε ένα αδιάφορο βαθμολογικό αγώνα με την Γρανάδα, και έμεινε στην ισοπαλία, με το μυαλό του να είναι όπως φάνηκε στις υποχρεώσεις του στο Ελληνικό πρωτάθλημα. Αποκλείστηκε από την συνέχεια της διοργάνωσης και καταστροφική ημέρα για το Ελληνικό ποδόσφαιρο αφού μετά την ΑΕΚ μένει εκτός και ο ΠΑΟΚ, και τα όνειρα για την 16η θέση πάνε περίπατο.

Τι κι αν η Ελλάδα χρειάζεται βαθμούς για να βελτιώσει το Ranking της; Τι κι αν και ο ίδιος ο ΠΑΟΚ έχει ανάγκη να βελτιώσει τη θέση του για το μέλλον του; Τι κι αν βρέθηκε σε έναν όμιλο που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί έως και βατός. Με την αδύναμη Ομόνοια, με μία ολλανδική ομάδα που έδειξε αδυναμίες, όπως η Αϊντχόφεν και με την… σταχτοπούτα στην Ευρώπη Γρανάδα;

ΠΑΟΚ-Γρανάδα 0-0: Με βαθμό το “αντίο” στο Europa League- Έγραψε ιστορία ο Κούτσιας | sport365 Καλαμάτα

Έχοντας μόλις μία νίκη στον όμιλό του, σε εκείνη την… αναλαμοή με την Αϊντχόφεν στην Τούμπα. Ο ΠΑΟΚ που αγωνίστηκε την τελευταία αγωνιστική με την αδιάφορη Γρανάδα, που ήρθε στην Τούμπα με πάρα πολλές αλλαγές (οι καλύτεροι παίκτες της μπήκαν στο τελευταίο δεκάλεπτο), αλλά ήταν και πάλι παθητικός, έμεινε στο μηδέν και από τύχη δεν δέχτηκε κάποιο γκολ στις ευκαιρίες των Ισπανών.

Τα βλέμματα όλων να είναι στραμμένα πάνω στον Γιώργο Κούτσια.

Ο νεαρός επιθετικός έγινε ο νεότερος ποδοσφαιριστής που έχει αγωνιστεί με την «ασπρόμαυρη» φανέλα σε ευρωπαϊκό παιχνίδι και ήταν η μία από τις έξι αλλαγές στις οποίες προχώρησε ο Πάμπλο Γκαρσία στο αρχικό σχήμα του «Δικεφάλου» θέλοντας να δώσει ανάσες σε αρκετούς βασικούς (Ζίβκοβιτς, Σβαμπ, Σφιντέρσκι, Αουγκούστο) και κάποιες ευκαιρίες σε ποδοσφαιριστές όπως οι Τσόλακ, Εσίτι, Λύρατζη, Κούτσια.

https://www.youtube.com/watch?v=bxguR4HdarE

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΠΑΟΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ