Ζητούν εξηγήσεις από τον Ολυμπιακό οι Ισπανοί για τον Βραζιλιάνο.

Ο Ολυμπιακός αναζητεί δύο εξτρέμ, για να ενισχύσει το ρόστερ του. Ο ένας εξ αυτών ήθελε να είναι ο Κένεντι, ο οποίος αφίχθη στη χώρα μας, αλλά… μάταια.

Ο 27χρονος Βραζιλιάνος προοριζόταν να ενισχύσει το αριστερό άκρο της επίθεσης των «ερυθρολεύκων», τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ο παίκτης της Βαγιαδολίδ, η οποία υποβιβάστηκε, βρέθηκε μία… ανάσα από τη μεταγραφή του στους Πειραιώτες.

Ο Ρόμπερτ Κένεντι Νούνες Ντο Νασιμέντο, όπως είναι το πλήρες όνομά του, δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το 2027 με τους Ισπανούς, αλλά δεν σκοπεύει να τους ακολουθήσει στη Segunda Division.

Είναι παλιός γνώριμος του Ντιέγκο Μαρτίνεθ, καθώς οι δυο τους είχαν συνεργαστεί στη Γρανάδα την αγωνιστική περίοδο 2020-2021.

Μετά την άφιξή του στην Ελλάδα πέρασε από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, όμως η μεταγραφή του στον Ολυμπιακό δεν ολοκληρώθηκε.

Ήταν να παίξει με τη μορφή δανεισμού για ένα χρόνο, με τους Πειραιώτες να διατηρούν οψιόν αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι.

Ωστόσο, όπως αποκάλυψε η ισπανική εφημερίδα «AS», ο παίκτης εμφανίστηκε υπέρβαρος!

Στον Ολυμπιακό δικαίως προβληματίστηκαν με την κατάστασή του και το πότε θα ήταν σε θέση να αγωνιστεί και, θέλοντας και μη, τον «έκοψαν».

Η εξέλιξη αυτή δεν άρεσε καθόλου στους Ίβηρες, οι οποίοι μάλιστα ζήτησαν και εξηγήσεις μέσω ανακοίνωσής τους.

Η ανακοίνωση: «Η Βαγιαδολίδ εκφράζει δημόσια τη δυσαρέσκειά της για τον Ολυμπιακό, λόγω της διαχείρισης της μεταγραφής του ποδοσφαιριστή Ρόμπερτ Κένεντι.

Με όλα να έχουν συμφωνηθεί μεταξύ των δύο συλλόγων και με την άδεια του συλλόγου μας, ο Βραζιλιάνος επιθετικός ταξίδεψε στην Ελλάδα για να υπογράψει το νέο συμβόλαιό του και να οριστικοποιήσει τον δανεισμό μέχρι το τέλος της σεζόν.

Ο ελληνικός σύλλογος, χωρίς να δώσει αποδείξεις ή έγγραφα, μονομερώς έσπασε τη συμφωνία και ισχυρίστηκε ότι ο παίκτης δεν είχε φυσική κατάσταση για να αγωνιστεί.

Αυτή η δήλωση είναι εντελώς ασεβής και αναληθής. Είναι ανεύθυνη και αβάσιμη επίθεση εναντίον του Κένεντι, του συλλόγου μας, των επαγγελματιών και των ιατρικών και γυμναστικών πρωτοκόλλων μας.

Ο Κένεντι πέρασε τις ιατρικές εξετάσεις χωρίς πρόβλημα έπειτα από τις διακοπές, προπονήθηκε κανονικά υπό τις οδηγίες του Πάουλο Πεσολάνο, αγωνίστηκε 45 λεπτά στο πρώτο φιλικό της προετοιμασίας κόντρα στη Λεγανές και παρουσίασε σωματικές και ιατρικές τιμές σε κανονικό επίπεδο και με πλήρη δυνατότητα να φτάσει στο μάξιμουμ ως επαγγελματίας.

Ακόμα και σήμερα (2 Αυγούστου), στην επιστροφή του στη Βαγιαδολίδ, το τμήμα Υγείας και Απόδοσης του συλλόγου μας επανέλαβε τις εξετάσεις και τα αποτελέσματα ήταν εκ νέου ικανοποιητικά και δεν συμπίπτουν με τους ισχυρισμούς του Ολυμπιακού.

Πιστεύουμε ότι αυτή η κατάσταση οφείλεται σε ορισμένες εσωτερικές διαδικασίες του ελληνικού συλλόγου, που επιχείρησε να καλύψει με έναν αβάσιμο ισχυρισμό περί φυσικής κατάστασης.

Επομένως, η Βαγιαδολίδ θα υποβάλλει επίσημη διαμαρτυρία αξιώνοντας επίσημες εξηγήσεις από τον Ολυμπιακό».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μεταγραφές

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ