Ο ΠΑΟΚ δυστυχώς μετά την αυτοκτονία στην Κύπρο που έχασε από μια κατώτερη και αδιάφορη Ομόνοια, έπαιξε σε ένα αδιάφορο βαθμολογικό αγώνα με την Γρανάδα, και έμεινε στην ισοπαλία, με το μυαλό του να είναι όπως φάνηκε στις υποχρεώσεις του στο Ελληνικό πρωτάθλημα. Αλλά ορισμένες αποφάσεις σχετικά με το ρόστερ βγάζουν μεγάλο προβληματισμό στους φίλους […]

Ο ΠΑΟΚ δυστυχώς μετά την αυτοκτονία στην Κύπρο που έχασε από μια κατώτερη και αδιάφορη Ομόνοια, έπαιξε σε ένα αδιάφορο βαθμολογικό αγώνα με την Γρανάδα, και έμεινε στην ισοπαλία, με το μυαλό του να είναι όπως φάνηκε στις υποχρεώσεις του στο Ελληνικό πρωτάθλημα. Αλλά ορισμένες αποφάσεις σχετικά με το ρόστερ βγάζουν μεγάλο προβληματισμό στους φίλους της ομάδας.

Πιο συγκεκριμένα αντί να στηριχτεί ο Πάμπλο Γκαρσία στο έργο του με μεταγραφικές προσθήκες, συμβαίνει το αντίθετο, αφού η ΠΑΕ έχει πάρει τις αποφάσεις της, που είναι πωλήσεις. Πως με πωλήσεις θα ενισχύσεις την ομάδα είναι κάτι που το ξέρουν όσοι παίρνουν τις αποφάσεις.

Υπάρχει η περίπτωση να προωθήσει ο Γκαρσία νεαρούς ποδοσφαιριστές που ξέρει καλά, αλλά μόνο με ταλέντα δεν μπορεί μια ομάδα του μεγέθους του ΠΑΟΚ να σταθεί ανταγωνιστικά για πρωταθλητισμό.

Οι ποδοσφαιριστές που είναι προς πώληση τον Ιανουάριο και με σχετικά χαμηλές τιμές είναι Σβέριρ Ινγκι Ινγκασον, τον Ροντρίγκο Σοάρες, τον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ και τον Αντερσον Εσίτι, με μόνο τον Ισλανδό να έχουν βάλει τιμή πάνω από 1 εκ αφού είχαν δωθεί 4 εκ για την απόκτηση του.

Στην συνέχεια έρχονται οι περιπτώσεις των  Ροντρίγκο, Μπίσεσβαρ, Εσίτι, που στόχος είναι να βρεθούν ομάδες να τους αποκτήσουν και να γλιτώσει ο ΠΑΟΚ από τα υψηλά συμβόλαιά τους. Ενώ δεν θα εκπλαγούμε με την περίπτωση του Τσόλακ αφού ο Κροάτης δεν έχει καταφέρει να δείξει σχεδόν τίποτε. Βάλτε στα παραπάνω και την περίπτωση του Ζάμπα που βρίσκεται με άδεια από την σημαία στην Βραζιλία.

Οι πληροφορίες είναι συγκεκριμένες και για τις περισσότερες περιπτώσεις προέρχονται από τους μάνατζερ των ποδοσφαιριστών που έχουν πάρει το μήνυμα της διοίκησης με κάθε επισημότητα. 

Το ερώτημα είναι…Αν προχωρήσει με αυτές τις πωλήσεις για τι ΠΑΟΚ θα μιλάμε και για ποιους στόχους.

Περίεργες μέρες και περίεργα πράγματα στον πλανήτη ΠΑΟΚ.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΠΑΟΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ